- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Ha nem kötelező, akkor visszavonom....
én azt hittem lesz egy sablon és minden gyártónak az alapján lesz kötelező dolgoznia, ami szinte teljesen egyforma kezelőfelületeket eredményezne. Ami szerintem nem volna jó.
Ugrana a TouchWiz, a MotoBlur, a SENSE vagy akár melyik gyártó régóta fejlesztett felülete melyek a gyári Droidénál jóval többet tudnak.
De akkor félreértettem igen rendesen. Hiszen nem a készülékek kezelőfelületéről, hanem az alkalmazásokéról van szó. Bár szerintem abban/azokban is szép az egyediség. Hiszen nem mindenkinek ugyanolyan SMS vagy telefonkönyv, vagy zene lejátszó program tetszik. Nade ez egyéni vélemény. Mindenkié más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest