Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bozek

nagyúr

válasz Everman #102 üzenetére

Attól még legális, hiszen a Google Checkout-ban a saját adataid használod. Egyedül annyi a probléma, hogy nem látszanak a fizetős alkalmazások, ha nem használsz Market Enabler-t.

Küldj egy olyan doksit, amit nem nyit meg az Android-os QuickOffice. Bár azt sajnos nem tudom megnézni, hogy az iOS-es megnyitja-e, mert nincs olyan telefonom.

• Remus389

veterán

válasz Everman #74 üzenetére

Nincs hozzád türelmem, ne haragudj én teljesen boldog vagyok az SGS-emmel, nem vágyom egy drágább, rosszabb fogású és kisebb képernyőjú iphone4-esre, van néhány jó játék rá(HAWX, Asphalt6..stb), nem játszom vele éjjel nappal(veled ellentében), csak néha, tehát bőven elég, fingó meg sörivó progi is van, tehát nekem 100%-ig jó az SGS

van benne rádejó, fenyógép, zenelejátszaú, gamma is akad

ugyse fogsz meggyőzni és én se téged ergo be is fejezhetnénk, úgyis minden az egyéni preferenciától függ

és nem a 2 mikroszekundumokat sem sajnálom amit az almások megspórolnak az életükben, talán ha nyomkodják egy hétig talán összejön az a másodperc megspórolt idő :D :P
    No meg, amennyiért az SGS-t vettem, csak 3G-t kapnék
    a 3GS jelenleg egy árban van az SGS-el (kb 75-80)

művelődj picit, majd megegyeznek

• Remus389

veterán

válasz Everman #65 üzenetére

Látom látod a lényeget, csak érteni nem érted.
    Szerinted az Android teret nyert eladások szintjén minden más platform kárára, akkor miért is éri meg jobban a fejlesztőknek az iOS, mint elsődleges platform? No ezt matekozd ki

gondolkozz, ki vesz iphone-t és ki vesz Android-ot többnyire? hallottál olyat hogy piackutatás és célcsoport? Az Anroid-ot vásárlók az ár/értéket nézik, magyarul a kisebb jövedelműek.
    próbálj egy kicsit túllépni magadon :U

Valószínű olcsóbban fogom megvenni, mint te a Galaxy S II-t ez kizárt, elég csak az iphone4-es horroráraira gondolni és az SGS1 relatív konszolidált árára. Sajnos az elődök tapasztalataiból okulva teljesen megalapozatlan az állításod :U

egyébként a 3GS ugyannyit ér mint egy SGS, arra simán elcserélheted, csak hogy nyugtunk legyen :DDD

nincs hozzád türelmem, ne haragudj én teljesen boldog vagyok az SGS-emmel, nem vágyom egy drágább, rosszabb fogású és kisebb képernyőjú iphone4-esre, van néhány jó játék rá(HAWX, Asphalt6..stb), nem játszom vele éjjel nappal tehát bőven elég, fingó meg sörivó progi is van, tehát nekem 100%-ig jó az SGS

ugyse fogsz meggyőzni és én se téged ergo be is fejezhetnénk, úgyis minden az egyéni preferenciától függ

• CHIPman

nagyúr

válasz Everman #52 üzenetére

"Éppen elég szégyen, hogy egy ilyen vason is képes durván lagolni a rendszer."
    Bullshit+user error combined. Nem a telefonban van a hiba.
    "No éppen ez az ami nem tud érdekelni, hogy egy oldal 2, vagy 2.12 másodperc alatt töltődik-e be."
    Akkor meg már az alkalmazások is tökmindegy, mennyi ideig töltődnek, így egy közepes droid is jó lenne neked.
    "amilyet akarsz, akár Sense, vagy Metro UI-s is, mondom több millió van."
    YT-n láttam párat, kb olyan, mint a MobileShell WinMo-ra. :DDD
    "Az árát már tudni. Mégis miben jobb? Gyorsabban futtatja a Quadrant tesztet? Hiába az erős vas, ha nincs alkalmazás ami kihasználná. Ez ráadásul a Galaxy S II-re hatványozottan igaz, mert még a komolyabb játékok sem fognak rajta futni, mert azok kizárólag Tegrán futnak (lásd. TegraZone)."
    Már bocsi, de iPhone-on talán nem a játékok használják a hardvert? Ja, de. Ha az alma5ben is kétmagos lesz, azért is sírni fogtok?
    "Inkább vigye el, mint, hogy hibás készüléket adjanak ki, mert a vaku bevilágít az kamera érzékelőjébe stb."
    Touch the phone to end call. Ismerős?
    "Jaja, SGS-el a zsebben ez jól is hangzik :D :D"
    Jó alibi, 2 éve oltod kb az Androidot. :D

• Remus389

veterán

válasz Everman #54 üzenetére

A fejlődés miben nyilvánul meg szerinted? Tényleg kíváncsi vagyok.

én a piaci részesedés növekedésére gondoltam elsősorban, a win7 és az iphone kárára
    miután az emberek rájönnek hogy a lehúzós apple után is van élet

Az iOS alkalmazások portolásában? továbbra sem értem ez miért baj? a legtöbb alkalmazást nem az apple csinálja hanem független programozók ill cégek(pl gameloft)

ha ők úgy látják hogy több iphone-os veszi meg a programjukat, akkor nyílván először oda fejlesztik és csak utána android-ra

persze fordítva is előfordul, mégha ritkán

ha szerinted kiválóak az iOS progik, akkor örülhetsz hiszen android-on is élvezheted ugyanezt, nem tudom ez "érv" akart lenni tőled?

A többmagos, brutális hardverek egy optimalizálatlan OS alá tolásában azért az Anroid kicsit komplexebb rendszer mint az egyszerű iOS, nyílván jobban kell optimalizálni, ez folyamatban van, nem egyszerű, persze az erős vasak segítenek

és ha annyira gagyinak tartod ezt az Android-ot, mégis miért az van neked? ez is érdekes, vegyél iphone-t és kész az való neked, lehetőleg iphone 5-öst aranyáron

• Oppenheimer

nagyúr

válasz Everman #39 üzenetére

Megint azt hittem, hogy Keldorpapa vagy :(((

Remusz911: Az van neki.

• Remus389

veterán

válasz Everman #49 üzenetére

ha NEKED nem tetszik az Android cseréld el egy 3GS-re, senki se tart vissza

attól még több millió ember vígan fogja használni és meredek fejlődésbe megy az Android

miért kell ennyire fröcsögni tán bántott mert 2 mikroszekundummal lassabban nyitotta meg a zenelejátszót?

egyébként szerintem nincs neked SGS-ed pláne nem 2.3.3-al, ott lapul a szifon a zsebben

ha szereted ha megkötik a kezed akkor szifon ennyi

• Remus389

veterán

válasz Everman #45 üzenetére

A videón látott rendszer egy tetű ahhoz képest ami nálam van fent, de még ez is lassabb, mint az iPhone 4. Hidd el, közel fél évig használtam iPhone 4-et, van mihez hasonlítanom próbáltam és emlékszem megröccent nekem, erről ennyit

egyébként kinek nem elég egy 1ghz galaxy S+gingerbread kombó sebessége, mikroszekundumokról ne vitázzunk lécci

egyébként internetben gyorsabb a galaxy mint az iphone, ezt az almások is elismerik

milyen téma van iphone-ra? tudtommal csak azt a néhány ikont lehet jobbra-balra huzigálni

van valamilyen 3D-es téma(pl: Regina launcher)

Mondjál párat, ami nem iOS port: és ha az akkor mi van, lényeg hogy Anroidra is megcsinálják a feljesztők(tehát nem az apple érdeme hhanem a fejlesztőké)

lehet olyan hogy először Androidra készül és csak utána portolják ios-re, és akkor mi van

Vicces fiú.. A Galaxy S II nem lehúzós árú, pedig drágább, mint az iPhone... az SGS2 még meg se jelent, és kicsit jobb mint a jelenlegi iphone-ok, egy igazi szörny a mobilok közt

inkább arra adjál választ hogy a macska elvitte a fehér festéket :C , bluetooth-on tudtál-e a 300K-s iphone4-esen képet küldeni barátodnak..stb ;)

de nem szeretnék veled tovább vitázni, elég szelektíven válaszolsz, és felesleges is látom igazi alma hívő vagy, ami nem baj csak a tények felett nem kéne átsiklani

• hohoo

senior tag

Ennyire nem kéne fanboykodni.

"Messze nem olyan a sebesség. Itt van a kezemben az SGS JVK-val, 2200 feletti Quadrant értékkel és a nyomába sem ér az iPhone 4 teljesítményének."
    Igen a fan a kedvencét mindig jobbnak látja, még ha nem is az ;)

"Igen, van 200 ezer pistike első próbálkozása program, meg 100 ezer widget és rendszer tool (file és taskmanager) és kb. 100 normális alkalmazás, amik meglepő módon mind egy szálig iOS-ről lettek portolva (és ezek sem futnak minden készüléken és rendszeren)."

Kb mint az appstore-ban. Csak ott rendszer tool nincsen (mert steve jobs mondja meg hogy működjön), helyette finghanggenerátor meg fizetős kávéfőző animáló programok vannak :D

"Az Android lufi szépen ki fog pukkanni, mert széthullik darabjaira a platform.
    Egyre többféle hardver, többféle rendszerverzió, többféle Market, aki fejleszt, az kétszer is meggondolja, hogy belevágjon-e egy fejlesztésbe."

Lufija az apple-nek van, hype lufi.
    Egyre több féle hardver van, ez igaz. Pont mint ahogy a többinél is... vagy iphone 1 ót nem jött ki még pár iphone? Ja de! Sőt vannak már programok amik a 2-n sem indulnak :D
    Kétszer is meggondolják a fejlesztést rá, és láthatólag mindig inkább a fejlesztést választják ;)

"Ha a Google nem kezdi el zárni a platformot, hogy megóvja azt és felgyorsítsa a fejlődését, akkor 1-2 év alatt a többi zártabb, de emiatt robosztusabb, megbízhatóbb" nettó marhaság. A zárt rendszer nem egyenlő a biztonságossal, sőt. Olyan kódok lehetnek benne amiről a user nem tud, és nem is tudja ellenőrizni, míg a nyíltnál sokan minden sort végignyálaznak.
    Aztán hogy is volt az a több tíz spyware az appstore-ban amit január környékén távolítottak el több hónap után? :DD hát igen...

A HTC azért zárogat, hogy ne lehessen a telefonjait felfejleszteni, amikor ők NEM frissítik az os-t mikor kijön új, és hogy vegyenek a userek inkább újat. De előbb utóbb elkaszálja ezt a gugli, és remélhetőleg letiltja a gyártói custom dolgokat, mindenre alap android kerül, max ADDON szerű gyártói marhaságokkal amit fel LEHET rakni de le is lehet szedni.

• Remus389

veterán

Messze nem olyan a sebesség. Itt van a kezemben az SGS JVK-val, 2200 feletti Quadrant értékkel és a nyomába sem ér az iPhone 4 teljesítményének. abban igazad van hogy gyorsabb az iphone, de azért túlzásokba ne ess, az is meg tud röccenni mint az ipad is(tudom aki apple szemüvegen át nézi az átsiklik efelett, hisz apple ilyen nem létezhet csakis az android röccenhet :DD )

meg az sem igaz hogy messze van tőle, teljesen folyékony és elegendő a sebessége, bizonyíték a video

a többire válaszodra pedig nem térek ki hisz annyira anti-android mintha Handrás irta volna, vannak jó progik androidra is és témák is(ugyebár iphone még azt se tudja)

meg ne is beszéljünk a nevetséges dolgokról, 3 év kőkemény fejlesztés után végre tud videochat-et és háttérképet rakni, bluetooth-on lehet már képeket cserélni? ;]

vagy hogy nem tudnak kikeverni fehér festéket az iphone4-re, nah mind1 hülyének néznek minket

majd meglátjuk, egyre csak gyorsulnak a procik egyre csak gyorsul az Android is, az iphone 5 pedig késni fog

kiváncsi vagyok mit tud kezdeni a Galaxy S II, Galaxy S III(mire kijön nem orbitál lehúzós áron az új szifon addigra lassan már az is lesz) elnevezésű szörnyekkel szemben ;)

• Kumite

aktív tag

válasz Everman #4 üzenetére

Pontosan mennyi Apple alkalmazás van az Appstore-ban? És hogy a nagyközönség igényeire szűkítsünk, mennyi ebből az Apple játék?
    Félreértés ne essék, nem azt mondtam, hogy kevés és / vagy rossz alkalmazások vannak, mert biztos sok van és gondolom minden ~10ezredik értelmes is.
    Csak mert eddig úgy tudtam, hogy nem az Apple alkalmazásai miatt fogy nagyon a cucc, hanem azért, mert töménytelen mennyiségű és néha egész jó minőségű a 3rd party.

Ha az "olyan alkalmazásokat és szolgáltatásokatnyújtani" alatt azt értetted, hogy elérhetővé tenni, akkor tekintsd semmisnek a hozzászólásomat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés