- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Attól még legális, hiszen a Google Checkout-ban a saját adataid használod. Egyedül annyi a probléma, hogy nem látszanak a fizetős alkalmazások, ha nem használsz Market Enabler-t.
Küldj egy olyan doksit, amit nem nyit meg az Android-os QuickOffice. Bár azt sajnos nem tudom megnézni, hogy az iOS-es megnyitja-e, mert nincs olyan telefonom.
-
Bozek
nagyúr
Páran felhozták, hogy nem lehet vásárolni Magyarországon a Market-ből. Hát pedig lehet. Igaz, kis trükk kell hozzá, de a szükséges program elérhető.
Fel kell rakni a Market Enabler-t és majd a telefon azt "hazudja", hogy másik szolgáltatónál van. Innentől fogva már csak a Google Checkout-ba kell beállítani egy bankkártyát és mehet a menet. Én nem egy programot vettem már meg így.
Everman: Nincs normális irodai alkalmazás? QuickOffice Pro például nem elég jó Neked? Még az Excel függvényeket is tudod használni benne, közel 1500 magyar forintért.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a ZTE Blade-emmel, pedig az még Flash-t se tud az ARMv6-os proci miatt. De mindenkinek mások az igényei. Kis kijelzőn amúgy se élvezet játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest