- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlotyi89
csendes tag
Jajj.... ember. Ez egy akkora hulye duma... Allandoan az elolapi kamera, meg a bluetoothal jonnek az iPhone 3-as ellen. Ki a franc hasznal, ma AKTIVAN videohivast? Hany ember? Bluetooth fajl-kuldest en szemelyszerint alig hasznaltam mas telefonnal is. (Am ez is megoldhato.) DE!... rengetek mondja van kep mentesere manapsag. Mail, fb megosztas... stb.stb.
Aki ezeket hozza fel a Szifon ellen, az inkabb szorszalhasogatas. De azt is megneztem, hogy az iPhone-osok elegedettek, es leszarjak a mas rendszert. Az androidosok meg mindig fikazzak a szifont. Erdekes
-
Everman
addikt
"én teljesen boldog vagyok az SGS-emmel"
Ezt senki nem vitatja el tőled, egyszerűen mások az igényeink, ennyi.
"nem vágyom egy drágább, rosszabb fogású és kisebb képernyőjú iphone4-esre"
Ma már valóban drágább, fogásra az SGS jobban zavar (elöl hátul gyűjti az ujjlenyomatokat, fél perc után olyan, mintha fél évet használtam volna, az iPhone-on legalább a kijelzőt védte egy plusz réteg az ujjnyomok ellen). A kijelzőt meg siratom, mert az iP4 kijelzője után a legnagyobb visszalépésként a kijelző gagyi minőségét élem meg. De kinek a pap, kinek a papné, van akinek a szőrös karakterek, a raszteres kép és túlvilági színvilág bejön, nekem speciel nem.
"csak néha, tehát bőven elég, fingó meg sörivó progi is van, tehát nekem 100%-ig jó az SGS"
Csak az általam használt irodai és egyéb felhasználói programok nagy része hiányzik, vagy ha van, akkor csak komoly kompromisszumok árán. Tudod, ha csak netezésre és játékra használnám, mint itt sokan, akkor én is teljesen elégedett lennék vele, de így folyton olyan érzésem van, mintha a Snow Leo elöl a Windows 95 elé kellett volna visszaülnöm. Őszintén remélem, hogy nem valósak az iPhone 5-ről a hírek és legkésőbb ősszel megjelenik.
"és nem a 2 mikroszekundumokat sem sajnálom amit az almások megspórolnak az életükben, talán ha nyomkodják egy hétig talán összejön az a másodperc megspórolt idő"
Én meg azokat az órákat sajnálom, amiket a főzött romok próbálgatásaival, meg adott alkalmazások hiábavaló keresgélésével tölt el az ember. De persze erről mélyen hallgatnak ilyenkor az SGS tulajok.
"a 3GS jelenleg egy árban van az SGS-el (kb 75-80)"
65-ért vettem.
"művelődj picit, majd megegyeznek"
Olvastam róla, de direkt nem akartam még jobban lehúzni szegény készüléket. Jó móka lesz mikor az USA-ban forgalmazott készüléken futnak majd a játékok, míg az itthon kapotton meg nem. Nem elég nekünk az Android amúgy is meglévő fragmentációja, még egy cégen és modellen belül is növelni kell azt. Le a kalappal a Samsung előtt, ekkora baklövést más gyártó véletlenül sem tudna véghezvinni.
-
Everman
addikt
"Az Anroid-ot vásárlók az ár/értéket nézik, magyarul a kisebb jövedelműek."
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy én magam is ezt írtam. (Végre valamiben egyetértünk
)
" ez kizárt, elég csak az iphone4-es horroráraira gondolni és az SGS1 relatív konszolidált árára. "
Megjelenésükkor mindkét készülék hajszál pontosan 499 angol fontba került függetlenül. Itthoni árakat hagyjuk, a lehúzlakGSM árait nem kell kommentálnunk szerintem, a T árai meg szintén élvonalbeliek (gyk. kis hazánkban a legdrágább az iPhone a világon).
"egyébként a 3GS ugyannyit ér mint egy SGS, arra simán elcserélheted, csak hogy nyugtunk legyen"
Ettől még nem változna a véleményem, szóval nem lenne nyugtod
(No meg, amennyiért az SGS-t vettem, csak 3G-t kapnék)
-
Everman
addikt
"én a piaci részesedés növekedésére gondoltam elsősorban, a win7 és az iphone kárára"
Jaja, az olcsó szegmensben, ami sem az Apple-t, sem a WP7 gyártókat nem annyira izgatja.
"miután az emberek rájönnek hogy a lehúzós apple után is van élet"
Még mindig nem értem mitől lehúzós az Apple... Az alkalmazások ugyanannyiba kerülnek, vagy olcsóbbak, mint a Marketen, a zenék, filmek sem drágák a Store-ban, a hardver sem drágább, mint az azonos konkurens eszközök (max. nem zuhan le fél év alatt a negyedére az ára és az értéke, mint azoknak).
"a legtöbb alkalmazást nem az apple csinálja hanem független programozók ill cégek(pl gameloft)"
"a ők úgy látják hogy több iphone-os veszi meg a programjukat, akkor nyílván először oda fejlesztik és csak utána android-ra"Látom látod a lényeget, csak érteni nem érted.
Szerinted az Android teret nyert eladások szintjén minden más platform kárára, akkor miért is éri meg jobban a fejlesztőknek az iOS, mint elsődleges platform? No ezt matekozd ki"ha szerinted kiválóak az iOS progik, akkor örülhetsz hiszen android-on is élvezheted ugyanezt,"
Sajna nem, az 1-2 éves iOS-es játékokat köszi, de már unom. A frissek közül meg nem túl sok kerül át, ami meg igen, az javarészt Tegrán fut csak. A felhasználói alkalmazások zömét meg nem portolják.
"az Anroid kicsit komplexebb rendszer mint az egyszerű iOS"
Engedd meg, hogy kiröhögjelek. De tényleg...
"és ha annyira gagyinak tartod ezt az Android-ot, mégis miért az van neked?"
Konkrétan anyagi okokból. A 4-est még jó áron el tudtam adni és az SGS ma már fillérekbe kerül. Ezzel meg kihúzom az iPhone 5-ig.
"vegyél iphone-t és kész az való neked, lehetőleg iphone 5-öst aranyáron"
Valószínű olcsóbban fogom megvenni, mint te a Galaxy S II-t
-
Everman
addikt
-
Everman
addikt
"egyébként kinek nem elég egy 1ghz galaxy S+gingerbread kombó sebessége, "
Éppen elég szégyen, hogy egy ilyen vason is képes durván lagolni a rendszer.
"egyébként internetben gyorsabb a galaxy mint az iphone"
No éppen ez az ami nem tud érdekelni, hogy egy oldal 2, vagy 2.12 másodperc alatt töltődik-e be.
"milyen téma van iphone-ra?"
amilyet akarsz, akár Sense, vagy Metro UI-s is, mondom több millió van.
"az SGS2 még meg se jelent, és kicsit jobb mint a jelenlegi iphone-ok"
Az árát már tudni. Mégis miben jobb? Gyorsabban futtatja a Quadrant tesztet? Hiába az erős vas, ha nincs alkalmazás ami kihasználná. Ez ráadásul a Galaxy S II-re hatványozottan igaz, mert még a komolyabb játékok sem fognak rajta futni, mert azok kizárólag Tegrán futnak (lásd. TegraZone).
"inkább arra adjál választ hogy a macska elvitte a fehér festéket"
Inkább vigye el, mint, hogy hibás készüléket adjanak ki, mert a vaku bevilágít az kamera érzékelőjébe stb.
"bluetooth-on tudtál-e a 300K-s iphone4-esen képet küldeni barátodnak."
Tudnék. [link]
"látom igazi alma hívő vagy"
Jaja, SGS-el a zsebben ez jól is hangzik
-
Everman
addikt
"de azért túlzásokba ne ess, az is meg tud röccenni mint az ipad is"
Ne felejtsd el, hogy az iPadben 256 mega ram van csak, ott ez a szűk keresztmetszet, nézd meg az iPad 2-t, az keresztbe lenyeli az összes Androidos vasat, ha teljesítményről van szó.
"meg az sem igaz hogy messze van tőle, teljesen folyékony és elegendő a sebessége, bizonyíték a video"
A videón látott rendszer egy tetű ahhoz képest ami nálam van fent, de még ez is lassabb, mint az iPhone 4. Hidd el, közel fél évig használtam iPhone 4-et, van mihez hasonlítanom.
"vannak jó progik androidra"
Mondjál párat, ami nem iOS port
"is és témák is(ugyebár iphone még azt se tudja)"
Ahhoz képest, hogy nem tudja, még van rá pár millió
"az iphone 5 pedig késni fog"
Majd, ha valóban késni fog.. Pletykáknak nem hiszek, főleg, ha Apple-ről van szó, nagy mesterek a ködösítésben. Ha meg valóban késnek, akkor olyan vassal jönnek ki, ami miatt megint maga alá csinál pár konkurens gyártó, mint az iPad 2-nél
"(mire kijön nem lehúzós áron addigra lassan már az is lesz)"
Vicces fiú.. A Galaxy S II nem lehúzós árú, pedig drágább, mint az iPhone...
-
Everman
addikt
"Android 2.3.3-al és 1 ghz-es procival teljesen iphone szintű a sebesség"
Messze nem olyan a sebesség. Itt van a kezemben az SGS JVK-val, 2200 feletti Quadrant értékkel és a nyomába sem ér az iPhone 4 teljesítményének.
"ugyebár alkalmazások terén is jól áll, elég sok és jópofa alkalmazás van"
Igen, van 200 ezer pistike első próbálkozása program, meg 100 ezer widget és rendszer tool (file és taskmanager) és kb. 100 normális alkalmazás, amik meglepő módon mind egy szálig iOS-ről lettek portolva (és ezek sem futnak minden készüléken és rendszeren).
"szerintem az Anroid fog tarolni, egyrészt egyre gyorsabb procik lesznek+egyre optimalizáltabb android verziók vannak"
Igen, egyre gyorsabb, kétmagos vasakat tesznek az optimalizálatlan Android alá. Mondj egy gyártót, amelyik optimalizált rendszert pakol a készülékére... A legutolsó romfőző is jobban optimalizálja a rendszert mint a gyártók.
"androidnak áll a zászló"
Az Android lufi szépen ki fog pukkanni, mert széthullik darabjaira a platform.
Egyre többféle hardver, többféle rendszerverzió, többféle Market, aki fejleszt, az kétszer is meggondolja, hogy belevágjon-e egy fejlesztésbe. Ha más platformra van sikeres alkalmazása, akkor esetleg portolja, de egyedi, csak Androidra létező nagyobb szoftverről nem nagyon hallani, míg a többi platformra van bőven olyan, ami itt nincs és valószínű nem is lesz.
Jelenleg is inkább az olcsóbb szegmensben terjed az Android, ami sem a gyártónak, sem a fejlesztőknek, sem a szolgáltatóknak nem jó, hisz kicsi a haszon és az olcsó készülék vásárlók később sem nagyon költenek arra, sem alkalmazások vásárlásával, sem komolyabb mobilinternet használattal.--
Ha a Google nem kezdi el zárni a platformot, hogy megóvja azt és felgyorsítsa a fejlődését, akkor 1-2 év alatt a többi zártabb, de emiatt robosztusabb, megbízhatóbb és főleg biztonságosabb rendszerek beelőzik (Ki akar a mobiltelefonján vírusirtót és tűzfalat futtatni?).
A gyártók is ezt szeretnék, lásd. pl. a HTC a legfrissebb készülékeit már lezárta és nem engedi a belepiszkálást és a custom romokat (jó esetben itt is lesznek majd jailbreak megoldások).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest