- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Van azon minden mindig ROM-ot cserél meg baszakszik vele néha már az agyamra megy. Most ne kérdezd mi van fent neki de hogy nem a legrégebbi az biztos ha nekem lenne ilyen telefonom akkor már első nap visszakértem volna a pénzt mivel gyári állapotába használhatatlan, és nekem nincs időm ilyen hülyeségekre egyszerűen egy olyan telefonra van szükségem ami alapból gyors és nem kell vele szarakodni.
-
Everman
addikt
"Bullshit+user error combined. Nem a telefonban van a hiba."
Valóban user-error, hisz nekem van összehasonlítási alapom, neked meg nincs.
"Már bocsi, de iPhone-on talán nem a játékok használják a hardvert? Ja, de. Ha az alma5ben is kétmagos lesz, azért is sírni fogtok?"
Nem érted? SGS II-n, a játékok sem fogják használni a hardvert, mert a jobb játékok Tegra Only módon készülnek, hála az nVidiának.
"Touch the phone to end call. Ismerős?"
Nem, mert tudod fél év kevés volt rá, hogy rájöjjek, hogy lehetne eldobatni azt a fránya térerőt vele.
-
-
Remus389
veterán
hát szerintem szélmalomharc vele a vita
ha valóban 2 éve fikázza az Android-ot és isteníti az almát, akkor tapasztalt ferdítő, meggyőzni úgyse lehet, minket se
akkor meg minek vitázni, nem lehet itt és most abbahagyni?
az Android mellett szól az ár(olcsó) viszonylagosan jó kezelhetősége, sokoldalúsága, sokfélesége(ha nekem pl piros mobil kell, biztos van androidba de iphone főleg fekete), és elég sok alkalmazás van, ez hogy 250 ezer vs 350 ezer alkalmazás csak propaganda, ebből kb 100-200-at telepítesz kb 2 év alatt, van aki még ennyit se
a 250 ezerből pedig biztosan van pár száz igen jó alkalmazás, sőt
tehát lényegében ugyanarra jó mind2, felesleges a vita valakinek a Mercedesz valakinek a BMW tetszik nem?
nézőpont kérdése az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest