- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Lehet hogy nem egy csúcskategória az android, de most úgy őszintén, 100 ezer egy telefonért? Rendben van tegyük fel megveszem (mint átlag ember akinek már az android is teljesen kielégítette a vágyait) Mivel vagyok előrébb vele? Compare: Gyorsabb, tény hogy gyorsabb (nem mintha nem érnék rá kivárni az android 1 másodperces betöltéseit, de gyorsabb ez igaz) más valami? semmi.
Amíg nem tudja az ember kihasználni addig teljesen felesleges. Itt van most ez az LG 2 magos proci is, hát ezzel is csak előrébb vagyunk tényleg, mikor körülbelül ki sem tudja használni az ember.Annyi pénzből akkor már inkább veszek egy középkategóriás számítógépet ami jócskán kielégíti a vágyaimat minden téren (megint csak mint átlag ember aki nem minden nap dob ki 100k egy telefonért ami összehasonlítva a mostanijával körülbelül 1-2 másodperccel meggyorsítja a mindennapi telefonos teendőit) a mostani telefonom mellé.
-
wikings2
őstag
Nekem Lg Optimus gt540 van és tökéletesen elégedett vagyok vele. Most hova jobbat? ha játszani akarok itt a gép... alkalmazások használata közben meg kb 2 havonta történik meg hogy szegényke gondolkodik pár hosszabb másodpercet...
Nem értem a sok Android fikázót. Azért lett elkészítve hogy az "átlag ember" számára is elérhetőbb legyen a mostani telefon high-tech és ne csak a "hűde gyors az Iphonem és stb társait lehessen csak megvásárolni amelyek hűde gyorsan csinálnak mindent"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest