- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Nem értem én sem a célját. De a létjogosultságát úgy is a vevők döntik el. Én egy szétpattinthatós qwertz billentyűzetes okostelóra vágynék, kompakt házban, 4,7" AMOLED kijelzovel, legalabb 2500mah akkuval. Hova kell irni? Talan a Blackberry-nek?
Jevons paradox
-
kortic
tag
Ha kinyithatós droid utódot akarnak, szerintem inkább Motorola Backflip utód lenne egy használható készülék, a telefon se vágná a kezet, kihajtva hátul meg lehetne touch pad
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
Tomi_Ohl
veterán
Ehelyett mennyivel jobb lenne egy qwerty-s slider... A minap kezembe vettem az Xperia mini pro-t... Csak egy pár szót írtam... De egyszerűen összehasonlíthatatlan az érintőképernyővel, sokkal gyorsabban sokkal pontosabban lehet írni... Érzed a gombokat, vakon leírnád a szöveget! Néha elfog az érzés, hogy azt kéne használni, a Mi3 meg jó lenne játékra meg netezésre!
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
marquuard
veterán
Jó dolog ez a "retro" style, de az Android felület ezt lerombolja.
PSN ID: marquuard
-
Matada2.3
veterán
Sose tartottam sokra ezeket a hibrideket.. Vagy egyik agy másik lehet és jó, de így..
Finn the human
-
moleculez
veterán
Jöjjön csak, ha nem kotelező megvenni, felolem gömb alakú is lehet.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Csarli85
aktív tag
válasz hagymas7up #8 üzenetére
Tudják azok kezelni, tegnapna vonaton láttam egy nagyit opyan jól eljátszott azbs3 minijén. Szines golyókat lövöldözött meg kártyázott netezett is. Nagyon vagány volt.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
törölt tag
Inkább valami olyasmit csinálhatnának, mint a Motorola V3 volt. Kicsit modernizálva, felturbózva. Arra vevő lennék, nem fő telefonnak. Sőt, a családban is lenne helye.
-
Tidzsimon
őstag
Olyan kéne ami a másik irányba nyitható.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
törölt tag
QWERTY gombsoros Android vagy Windows Phone jöhetne. Ennek viszont nem igazán érzem létjogosultságát. A számokat pötyögni nem probléma érintőkijelzőn sem, azok elég nagyon a 3x4-es kiosztásban.
-
mrlujoak
veterán
Ok-ok, hogy kagyló.
De nem igazán értem a betű(szám)billentyű feletti navi, meg üzenet, egyéb billentyűket.Vagy egy végletekig butított android lenne rajta, amihez nem kell érintőkijelző, és értelmes kereteken belül lehet gombbal navigálni?!
Mert ha a benne lévő kijelző érintős, akkor annak érintése béna telefontartással lesz megoldható, illetve akkor tök felesleges helypazarlás az alsó részen kialakított gombtenger.
Weboldalon, meg egy applikációban hamarabb lehet érintővel rábökni egy menüpontra, mint kurzorral rálépegetni.
Ha nagyon nem akarnak a felső részbe érintős kijelzőt tenni, akkor az alsó rész felső felébe tegyenek tapipadot...Az alsó részen is a qwerty(qwertz) billentyűzetet tudnám elképzelni, csak ugye ott az arányok miatt nem lenne épp szerencsés.
Elég sok a kérdés...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hagymas7up
tag
Időseknek még OK a kagyló és a fizikális gombok, de az androidot nem tudja elkezelni, mert soknak még a direkt nagyifon kezelése is bonyolult.
Ha meg ért a droidhoz, akkor nem látom értelmét a fizikai gomboknak. Mind1 ezt mi nem tudhatjuk, ott más világ van, más igények.Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Mr.Silkó
veterán
Szerintem semmi értelme.
-
Thaaleum
aktív tag
Nem látom előnyét az ilyen kialakításnak, ráadásul szerintem még csúnya is.
Amúgy meg ha már okosfagyi a neve, a CES-en kellett volna bemutatni.„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
kengyel
nagyúr
Nekem ez már ilyen formában, szokatlan lenne. Régen pedig nagy divatnak örvendett, és jónak is számított.
kengyel
-
wlandroid
tag
Évek óta mondják, hogy lesznek kinyithatós Androidok, de ezek úgyis csak Kínában maradnak divatosak...
-
djtom1981
tag
Csak nehogy aztán valami Nokia Asha 300 szerűség süljön ki belőle kagyló változatban...
ASUS fx505dt-al087; iPad Air 2; Xiaomi Mi A3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest