Android kagylóval készül az LG?

Az egyre alacsonyabb árszegmensekben is hódító okostelefonok nem feltétlenül felelnek meg mindenkinek, hiszen sokan ragaszkodnak a hagyományos fizikai gombsor kényelméhez vagy a kijelzőt és billentyűzetet is óvó kagyló kialakításhoz, mely ráadásul a véletlen hívások elkerülésében is segít. A szétnyitható mobilok az ázsiai régióban továbbra is igen kelendőek, így nem véletlen, hogy a Samsung és a Sharp is előrukkolt már Android operációs rendszert futtató kagylóval, melyek a két világ előnyeit igyekeznek ötvözni, igaz, kissé borsos áron.

Az @upleaks legfrisebb bejegyzése szerint az LG is hasonló formavilágú eszközön dolgozik, mely a fenti apró kép láttán sokkal inkább alsó-középkategóriás eszköznek tűnik, mintsem prémium ajánlatnak. A 2008-as LG KF350 Ice Cream formatervéből építkező LG Ice Cream Smart Flip Phone műszaki paramétereiről egyelőre nincs semmi konkrét információ és persze a kép eredetisége is erősen kérdéses.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG L Bello - szépség, vagy szörnyeteg?

    A dél-koreai gyártó újdonsága a G sorozat formatervét követi, viszont sajnos sem árban, sem pedig teljesítményben nem tudja felvenni a versenyt a konkurensekkel.

  • Cho Jun-Ho az LG Mobile új vezérigazgatója

    Jun-ho a jelenlegi vezért, Park Jong-Seokot váltja, aki egészségügyi okokra hivatkozva adta át a helyét kollégájának.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

Hirdetés