Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Ez tipikusan olyan hír... ami gerjesztett egy olyan topicot, ahol a droid és a WP pówrejúzerek köpködhetnek egymásra... többnyire jó messziről... mert legtöbbjük sose használt huzamosabb ideig WP-t... vagy 2 éve nem fogott droidos telót a kezében...
Ami tény: Droid növekszik, WP növekszik!
S4 , HTC one brutál jó telefon, de röccen... még egy 40-ezres 520- nem röccen, de nem tud annyit mint az előbb említett.... akinek van 200 ezre az vehet csúcsdroidot, ami 1 évig szinte majdnem teljes smúd érzetet biztosít... utána úgyis megveszi a következő csúcsmodellt.... de egy WP-teló 2-3 év után sem lassul be...
én abban látom a WP előnyét, hogy szögegyszerű... és annyit tud amint egy átlagfelhasználó használ... csak kevesen merik kipróbálni... én egyszer tök véletlen vettem egy radart... mert eladtam az akkori telefonomat, és a helyette kinézettet a lebeszélt időpont előtt eladta a kedves apróhíidető... az akkori e51-es nokiámon fél óra alatt kerestem ph-n egy elfogadható árú telót... a helyszínre érve először láttam életemben WP-t... de muszáj volt venni valamit... mert kellett a munkámhoz... kipróbáltam... és egyre jobban tetszett... azóta nem akarok főzött romokat telepítgetni, és leálltam a folyamatos telefon testreszabással is... ami rengeteg időt elvitt...
Azóta egyre több embernél látok WP-t, és ennek örülök...de nem köpöm le azt aki Droidot használ...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest