Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vassili_Zait

senior tag

Ez tipikusan olyan hír... ami gerjesztett egy olyan topicot, ahol a droid és a WP pówrejúzerek köpködhetnek egymásra... többnyire jó messziről... mert legtöbbjük sose használt huzamosabb ideig WP-t... vagy 2 éve nem fogott droidos telót a kezében...

Ami tény: Droid növekszik, WP növekszik!

S4 , HTC one brutál jó telefon, de röccen... még egy 40-ezres 520- nem röccen, de nem tud annyit mint az előbb említett.... akinek van 200 ezre az vehet csúcsdroidot, ami 1 évig szinte majdnem teljes smúd érzetet biztosít... utána úgyis megveszi a következő csúcsmodellt.... de egy WP-teló 2-3 év után sem lassul be...

én abban látom a WP előnyét, hogy szögegyszerű... és annyit tud amint egy átlagfelhasználó használ... csak kevesen merik kipróbálni... én egyszer tök véletlen vettem egy radart... mert eladtam az akkori telefonomat, és a helyette kinézettet a lebeszélt időpont előtt eladta a kedves apróhíidető... az akkori e51-es nokiámon fél óra alatt kerestem ph-n egy elfogadható árú telót... a helyszínre érve először láttam életemben WP-t... de muszáj volt venni valamit... mert kellett a munkámhoz... kipróbáltam... és egyre jobban tetszett... azóta nem akarok főzött romokat telepítgetni, és leálltam a folyamatos telefon testreszabással is... ami rengeteg időt elvitt...

Azóta egyre több embernél látok WP-t, és ennek örülök...de nem köpöm le azt aki Droidot használ...

Új hozzászólás Aktív témák