- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó lenne ha nálunk is feltünne
-
Kifejezetten szépnek tűnik. Remélhetőleg fém az a keret, és valami edzett üveg a kijelző.
Jéééé, senior lettem. ^^ -
RandomGosu
senior tag
Huaweitől egy igen jó húzás, viszont manapság már egy ilyen készüléktől elvárja az ember hogy legyen benne gps és digit.iránytű. Remélem Huawei nem hadja ki ezeket az apróságokat, és örömöket a riválisoknak.
-
Tom_01
csendes tag
válasz
makaveli666 #2 üzenetére
Az a baj h nem szolgáltatónál, így egy kicsit borsos az ára egy olyan telefonért amiről csak hallottam és nem használtam
-
plus44
veterán
Nekem nem tetszik.
-
kzoltann
aktív tag
Senkinek nem kivanom a huawei-t! :S
-
Konflikt
addikt
lesz ebben vajon 3G?
ill. cpu-ra is kiv vagyok.mod:@(#3) vtechun: a hero lehet kaphato lesz a vodanal. legalabbis van esely ra.
-
vtechun
veterán
Nah, hátha behozzák hozzánk is potom pénzért és elterjed, akkor talán nem csak egy magyar alkalmazás lesz a Marketben ( Amit mellesleg a T-Mobile készitett ) Hungarian EPG. Hajrá!
#2 : Hivatalosan, operátornál sajnos semmi nem kapható. Addig meg nagyon olcsó nem lesz egyik sem...
-
makaveli666
senior tag
G1 kapható magyarországon
-
Tom_01
csendes tag
Tetszik a cucc!
Ez talán Magyarországon is kapható lesz végre!Nem úgy mint a G1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest