- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó lenne ha nálunk is feltünne
-
Kifejezetten szépnek tűnik. Remélhetőleg fém az a keret, és valami edzett üveg a kijelző.
Jéééé, senior lettem. ^^ -
RandomGosu
senior tag
Huaweitől egy igen jó húzás, viszont manapság már egy ilyen készüléktől elvárja az ember hogy legyen benne gps és digit.iránytű. Remélem Huawei nem hadja ki ezeket az apróságokat, és örömöket a riválisoknak.
-
Tom_01
csendes tag
válasz
makaveli666 #2 üzenetére
Az a baj h nem szolgáltatónál, így egy kicsit borsos az ára egy olyan telefonért amiről csak hallottam és nem használtam
-
plus44
veterán
Nekem nem tetszik.
-
kzoltann
aktív tag
Senkinek nem kivanom a huawei-t! :S
-
Konflikt
addikt
lesz ebben vajon 3G?
ill. cpu-ra is kiv vagyok.mod:@(#3) vtechun: a hero lehet kaphato lesz a vodanal. legalabbis van esely ra.
-
vtechun
veterán
Nah, hátha behozzák hozzánk is potom pénzért és elterjed, akkor talán nem csak egy magyar alkalmazás lesz a Marketben ( Amit mellesleg a T-Mobile készitett ) Hungarian EPG. Hajrá!
#2 : Hivatalosan, operátornál sajnos semmi nem kapható. Addig meg nagyon olcsó nem lesz egyik sem...
-
makaveli666
senior tag
G1 kapható magyarországon
-
Tom_01
csendes tag
Tetszik a cucc!
Ez talán Magyarországon is kapható lesz végre!Nem úgy mint a G1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest