- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scenic
tag
A kérdés ugyanaz: mióta készülnek a WP7-el? [link]
Te se gondolod komolyan, hogy akkor kezdték el írni amikor februárban bejelentették!
Nem is ez bosszant, leszarom meddig írták, de hogy előtte mennyit pöcsöltek és erőltették a 6.x-es WM-okat, holott látták - közhely - az iPhone sikerét és a 4. iphone kiadása után kapunk TALÁN egy hasonszőrű rendszert...Így értettem, hogy lassan készül(t) el a WP7, ehhez képest az Android sokkal előbb lépett, hisz már készen van egy ideje, az új Symbian pedig ugyancsak álom. Ha az első Apple telefon sikerén felbuzdulva azonnal nekilátnak a WP7-nek, talán nem 2010 végére adják el az első ilyen mobiljukat... Szerettem anno a WinMo-t, de haragszom a MS-ra, hogy ennyit tökörésztek az "ellenlépéssel"! Lehet védeni, de tény, hogy picit későn kapcsoltak, innen már nehezebb lesz behozni a lemaradást, persze nem lehetetlen...
Nem utálom én őket, ha használható rendszert adnak ki, tetszetős, erős vasakkal ÉS lesz hozzá temérdek szoftver, akkor lesz WP7-es mobilom! Ennyi!
-
DasH_001
tag
válasz
MuzikJunkie #23 üzenetére
A másodikról itt egy teszt: [link]
-
moonman
titán
válasz
MuzikJunkie #20 üzenetére
felőlem vedd meg, azt használd, ha tudod.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Csak azt nem értem, hogy miért húzzák, halasztják ezt az egészet.
Vatera hemzseg az Androidos, kínai cuccoktól és 20 ezerért hozzád vágnak egy WinCE OS-t futtató kis **art, 30 ezerért meg egy normálisabb, magyar nyelvű Androidos tabletet.
Mire az Asus, meg a HP ki jön hasonló cuccokkal már nem is lesz menő. -
moonman
titán
biztos, hogy Windows CE volt az es nem Win7? CE-vel pont, hogy utne, nem is ertem, mit faszkodik az MS a desktop OS-evel tableteken, mar reg osszeuthettek volna egy Metro UI-os rendszert ezekre CE7 alapokon.
-
plus44
veterán
Végleges forma? Nagyon jó.
-
ZEN1TH
őstag
Elég ütős a dizájn. Tetszik.
-
Nekem nagyon tetszik,és remélem sokkal olcsóbb lesz mint az Ipad
-
BiP
nagyúr
Az ilyen hírek láttán mindig feléled benne a vágy, hogy tök szívesen vennék egy hordozható médialejátszót. Viszont olcsóbbat (max. 30-50ezerért) és kisebbet. (5-7-10")
(tényleg, ha valaki tud ilyet ajánlani, ne tartsa vissza)
-
De szeretnék sok-sok hasonló készüléket a piacon!
-
manoarc
senior tag
Szép nagyon ,meg hiába csak tablet,de egy izmosabb belső nem ártana hozzá ennyiért.
-
luw2win
őstag
Na ezt örömmel hallom, kíváncsi leszek rá nagyon
-
DasH_001
tag
Tetszetős.
50eFt-os áron meg is venném.
Elvileg $500 alatt lesz az ára, de az sajnos még mindig jóval több, mint 50eFt... -
z0d1AK
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbi feltételezésektől eltérően Android alapokon nyugszik majd az Asus Eee Pad.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest