- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Lehet igazad van, a gtalkot ezen leírás alapján tettem rá. A tabot nem forgattam, fix helyen volt.
-
KamuMazsola
őstag
Nem hiszem, hogy kimaradt volna, mert minden a leírásnak megfelelően működik, a teljes biztonsági mentés üzenet is bejön, az adatok biztonsági mentésére klikkelve el is indul, csak nem csinál rendes mentést.
Amúgy azért keltette fel az érdeklődésemet, mert a v2-es romot kellene felraknom, meg tárhelycserét is kellene csinálnom, mert a gyerekek telerakták mindenféle androidos játékkal és jó lett volna egyszerűen átköltöztetni mindent, de sebaj megoldom.
-
KamuMazsola
őstag
Igazándiból ez egy navigációs készülék 4.0.3-as androiddal, ez még nem a v2. Tudom, hogy leváltotta a hangouts, de nem mindíg jobb az ami új!
-
KamuMazsola
őstag
Nekem ott csak a Hálózat (hálózatnév) alatta meg most két gép az egyik ez a másik egy laptop és az alatt a frissítés ikon. Adb nincs.
A plugin telepítésnél először nem tudta létrehozni a mappát, majd rendszergazdai jogot kért, ráklikkeltem. Így nem jó? Hogyan tudom ellenőrizni, hogy jó-e a plugin? -
KamuMazsola
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Revolut
- Motoros topic
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest