Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Lehet igazad van, a gtalkot ezen leírás alapján tettem rá. A tabot nem forgattam, fix helyen volt.
-
KamuMazsola
őstag
Nem hiszem, hogy kimaradt volna, mert minden a leírásnak megfelelően működik, a teljes biztonsági mentés üzenet is bejön, az adatok biztonsági mentésére klikkelve el is indul, csak nem csinál rendes mentést.
Amúgy azért keltette fel az érdeklődésemet, mert a v2-es romot kellene felraknom, meg tárhelycserét is kellene csinálnom, mert a gyerekek telerakták mindenféle androidos játékkal és jó lett volna egyszerűen átköltöztetni mindent, de sebaj megoldom.
-
KamuMazsola
őstag
Igazándiból ez egy navigációs készülék 4.0.3-as androiddal, ez még nem a v2. Tudom, hogy leváltotta a hangouts, de nem mindíg jobb az ami új!
-
KamuMazsola
őstag
Nekem ott csak a Hálózat (hálózatnév) alatta meg most két gép az egyik ez a másik egy laptop és az alatt a frissítés ikon. Adb nincs.
A plugin telepítésnél először nem tudta létrehozni a mappát, majd rendszergazdai jogot kért, ráklikkeltem. Így nem jó? Hogyan tudom ellenőrizni, hogy jó-e a plugin? -
KamuMazsola
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- ASUS routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Pavilion 14 i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest