- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Lehet igazad van, a gtalkot ezen leírás alapján tettem rá. A tabot nem forgattam, fix helyen volt.
-
KamuMazsola
őstag
Nem hiszem, hogy kimaradt volna, mert minden a leírásnak megfelelően működik, a teljes biztonsági mentés üzenet is bejön, az adatok biztonsági mentésére klikkelve el is indul, csak nem csinál rendes mentést.
Amúgy azért keltette fel az érdeklődésemet, mert a v2-es romot kellene felraknom, meg tárhelycserét is kellene csinálnom, mert a gyerekek telerakták mindenféle androidos játékkal és jó lett volna egyszerűen átköltöztetni mindent, de sebaj megoldom.
-
KamuMazsola
őstag
Igazándiból ez egy navigációs készülék 4.0.3-as androiddal, ez még nem a v2. Tudom, hogy leváltotta a hangouts, de nem mindíg jobb az ami új!
-
KamuMazsola
őstag
Ez az adb-s dolog nekem nem jött be. Próbáltam pluginnal is meg parancssorból is, először 630kB, igen kilobájt, majd más beállításokkal 3,7 és 32MB-os fájlokat készített. Amikor a 32MB-ost csinálta, akkor a tab többször kiírta, hogy a gtalk leállt és képernyőjén ahol az éppen mentés alatt lévő program látszik, ott a googletalknál kimerevedett. Ahol pedig a programokat egyesével ki lehet választani ott, ha mindent kijelölök hibát jelez, a folyamat nem hajtható végre, vagy valami ilyesmi.
Azért jól elszórakoztam vele, tanultam is belőle, szóval azért hasznos volt! -
KamuMazsola
őstag
Nekem ott csak a Hálózat (hálózatnév) alatta meg most két gép az egyik ez a másik egy laptop és az alatt a frissítés ikon. Adb nincs.
A plugin telepítésnél először nem tudta létrehozni a mappát, majd rendszergazdai jogot kért, ráklikkeltem. Így nem jó? Hogyan tudom ellenőrizni, hogy jó-e a plugin? -
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Nekem volt a gépemen telepítve TC, letöltöttem hozzá a plugint, de nem ismeri fel az usb-re csatlakoztatott tabletet.(USB hibakeresés bekapcsolva.) Az adb packot nem telepítettem, az kell hozzá, ha igen hova másoljam azt a három fájlt ami ezen a linken van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest