Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Juhaszatti

addikt

válasz agressor12 #24 üzenetére

Változtatható rekeszértékű kamera megvan?
    Egyébként nem a Samsung a lényeg ebben, hanem hogy nincs kiforrott technológia erre. Mindenki optikait használ jelenleg, aminek vannak gyerekbetegségei. Jövőre érkezik a fejlettebb megoldás, erősen valószínű hogy a 7-es OnePlusban már az lesz, ebben még nem. Ahogy egy idei telefonban sem.

Egyébként nem a Samsung, OnePlus stb fejlesztésein múlik ez. A Qualcomm fejlesztését használják a gyártók ezen a téren is.

• Juhaszatti

addikt

válasz sfefe #5 üzenetére

A fém hátlaposra sem árt a tok. Sok esetben még könnyebben sérül mint az üveg. Egy kisebb koppanás az üvegen még nem látszik meg (tapasztalat hál Istennek, megúszott már pár szívrohamgyanús esetet), de a fém már horpad, mivel puhább. Persze mivel az üveg rideg anyag, egy kicsivel nagyobb ütődésnél már reped vagy törik, míg a fém ugyanakkoránál is csak horpad, ami kevésbé vészes.
    Kézbe fogva jobban szeretem az üveget, a fém télen hideg, nyáron meleg, nagyon felveszi a környezet hőjét. Na meg kézben jobban is csúszik az átlagos fém hátlap, mint az üveg ami zsírosodik és a kézhez tapadós lesz. Persze letéve már más a helyzet, az üveg szeret leszánkázni az asztalról, meg a szálcsiszolt fém sem csúszik annyira mint az üveg, csak azt ritkán használják.
    No de a lényeg, hogy az üveg nem feltétlenül hátrány, egyszerűen mások a tulajdonságai a 2 anyagnak, azok előnyeivel és hátrányaival.
    A vezetéknélküli töltés ugyan az üveg mellett szól, de az nem mindenkinek prioritás, én speciel még sosem használtam.

Új hozzászólás Aktív témák