- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
itt a topikban. ezt a kijelentést tulajdonították a gyártónak. ahogy az a beszélgetésből látható. hiába forgatod.
kb akkora bullshit, mit a rákényszerítés a saját márkás bt fülesre.
btw alapvetően egyetértünk. mindegy az ok. akinek kell a jack, az vegyen olyan telefont. nekem nem kell. bár esküszöm eddig mindegy volt, de már kimondottan örülök, ha egy gyártó lehagyja, mert öröm nézni ahogy egyeseknek elfüstöl az agya emiatt, meg jönnek a
smiley-k.
-
joey04
titán
A lényeg, hogy vedd meg a gyártó Bt fülesét jódrágán
Nem vettem.
Használtam a mostani JBL-t Xiaomi-val, Samuval, almával. Jó lenne a Pixel mellé is, ha úgy alakul majd.
Amúgy meg se nem védem, se nem támadom jack csatlakozó elhagyását, mert nem érint, nem érdekel. Szimplán az a bullshit, hogy pusztán a méretcsökkentésre fogták rá.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Olvass után ha érdekel, 10 mp google keresés után találsz indokot. btw többek között én sem értek feltétlen egyet azokkal sem, de azt mondani, hogy az Apple szerint csak a méretcsökkentés miatt nem fért bele, legalább akkora hülyeség, mintha az Apple tényleg ezt mondta volna. btw nekem mindegy, hogy van-e jack, iPhone 7 előtt is bt fejest használtam már.
-
joey04
titán
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
Még szerencse, hogy nem csak ezzel indokolta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest