- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Chris
tag
Hát igen, nem kellene, hogy ettől függjön, de sajnos az a tapasztalatom, hogy android vonalon verzió frissítéssel adják ki a security update-eket is.
#13 vinibali: Jelenleg is CM11 M12-t használok, ami aránylag elég jó (a gyárinál messze jobb), de nem tudni biztosan meddig támogatnak egy készüléket, mivel semmi kötelezettségük nincs. A másik, hogy a GPS-t például sorozatosan nekem kell összetákolni, valamint szerintem elég sokszor fagy.
-
bitblueduck
senior tag
pl sok telefon jön 512MB RAM-al és 4.1-4.3 között valamivel. Ezeknek lehet pont jó lenne egy kitkat vagy álomországban lollipop pl ART miatt. vagy esetleg nem támogatott android verzió lesz olyan alkalmazásoknál amit a vas elbírna gond nélkül.
de soha nem értettem ezt hogy is gondolják. egy android magot kellene fejleszteni a google-nek ami bármikor letölthető és telepíthető lenne ha megvan hozzá a hardver és az UI-t meg a többi retket úgy f*ssa rá a samsung meg a többi handicapes ahogy akarja. pl linux kernel vs distro-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TP-LINK routerek
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest