Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
ez a htc mar nem az a htc ami a desire koraban volt - Igen, sajnos én is ezért maradtam még mindig ennél. Ahhoz nagyon jónak kell lennie, minden tekintetben számomra, hogy ennyi pénzt kiadjak egy telefonra. Mondjuk emellett viszont nem látok rá alternatívát, android fronton még mindig ez a legjobb a szememben. Samu soha többet, LG-k nem tetszenek, Sony még talán, de nem tetszik a felületük (persze úgyis ROM-olnám
) de egy telefonjuktól sem akad el a lélegzetem, még a Huawei-ek nem rossz ajánlatok, de még gyerekcipőben vannak itthon.Ezért is váltottam Nokiára és WP-ra
Mondjuk nem bántam se a rendszert, se a telót. Most várjuk a 920-at. Csak nyerni kéne a lottón 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de egy telefonjuktól sem akad el a lélegzetem, még a Huawei-ek nem rossz ajánlatok, de még gyerekcipőben vannak itthon.