Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BDave

őstag

Elvileg decemberben kiadják a javítást!

"Társat kapott a képernyő tetejéről lehúzható, az értesítéseket tartalmazó panel, immár néhány gyakran használt opciót és adatkommunikációs indikátort is elérhetünk; egyszerre csak egyikük lehet látható."
    Ezt nem teljesen értem. :F Már rájöttem: egyszerre csak az egyik panelt lehet megjeleníteni.

"Az óra alkalmazás új ruhát és új képességeket kapott, immár világóra, stopper és időzítőfunkciókat is el tud látni."
    Plusz még fel lehet venni más időzónákban lévő városokat is és megjeleníti az adott városban lévő időt akár digitális vagy analóg formában.

Az én személyes tapasztalataim:
    - 4.2-vel a rendszer többet akadozik mint előtte, de eddig nem tapasztaltam semmilyen nagyobb hibát Galaxy Nexuson (múlt hét szerda óta van fent).
    - Talán mintha az akksi egy picivel tovább bírná, de erre nem vennék mérget.
    - Egyik érthetetlen újítás, hogy a kameránál ha elfordítjuk a telefont pl. vízszintes helyzetből függőlegesbe, akkor elfordul az egész kép, holott csak 1 (azaz egy) darab ikonnak változik meg a fekvése. 4.2 előtt ez nem így volt, pont fordítva.
    - Az "Álmodozás" fordítás elég hülyén hangzik és talán sok haszna nincs, még esetleg "káros" is lehet a kijelzőnek, ha valamit folyton használaton kívül is meg kell jelenítenie (ugye ez lehet egy óra, fényképek, stb.).
    - Ez már csak esztétikai szőrszálhasogatás, de a képernyő feloldásakor megjelenik a bal és a jobb oldalt fehér keret (jelezvén, hogy balra és jobbra vannak widgetek), ami nem túl szép az előzőhöz képest, de azért még elmegy. Viszont a képernyő feloldásához használt körnél most már minden irányban fel lehet oldani a képernyőt (eltűnt a kamera és a Google Now gomb), de a lakat ikon csak egy helyen van kitéve, feleslegesen. Amúgy ezzel a programma le lehet tiltani a képernyőzáron lévő widgeteket: Lockscreen Policy

Új hozzászólás Aktív témák