- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SkyLaci
őstag
A project butterrel kapcsolatban felmerült bennem a kérdés hogy minek a 60 fps, amikor már 30-at is teljesen folyamatosnak lát a szem (ebben nem vagyok biztos, javítsatok ki ha tévedek)? az oké hogy a lassított kamerás felvételen látszik a különbség, de használat közben is látszik?
ha mondjuk csak fix 30 fps lenne és ennek megfelelően az animációk is fele ennyi képkockából állnának akkor talán régebbi telefonokon is elérhető lehetne ez a gördülékenység, és sebesség
-
kmarkk22
aktív tag
Apró és haszontalan, ám látványos újítás, hogy a minialkalmazásokat pakolva az ikonok félreugranak az útból, a méret pedig az aktuális helynek megfelelően alakul.
én ezzel nagyon nem értek egyet, uncsi mindig elpakolni egyesével az útból a widgeteket ha új helyre akarok tenni egy nagyobbat... így meg sokkal egyszerűbb.
és szerintem ez a verzió igenis merőben változtatja meg az androidról alkotott véleményeket, mert eddig mindig az akadozásokra hivatkoztak az emberek, most meg azzal elvétve sem találkozni.(#43) NivoSzaki
én csak annyit tudok, hogy amin az ICS futott azon a JBnek is futnia kell a Google szerint. -
NivoSzaki
tag
egy kérdés lenne . Valaki megtudja mondani mi a minimalis hardweres követelménye a JB-nek ? kepernyo felbontasa RAM Chip stb itt mobilra gondolok nem táblára. Köszönöm !
-
menyhartlevi
aktív tag
Nexus 7 teszt mikor lesz?
-
NeRo28
aktív tag
Remélem jön Galaxy S3 ra is mihamarabb!Gondolom benne lesz az első háromban a samsungnál ami megkapja hivatalosan.Az enyém T-mobile-os,ez jelen hátrányt frissítéseknél?
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller #31 üzenetére
Én csak annyit írtam, hogy ez nem a tablet UI ami igaz is
A gombokkal viszont egyetértek, azokat már előbb oda kellett volna pakolni, tegnap is előfordult, hogy a Dead Trigger közben megnyomtam többször is vissza gombot.(#34) MrPetya19
Ezt valahogy elég nehéz elképzelni de majd meglátjuk.
-
bobace
addikt
Jól hangzik azért a vajas újítás, bár nem nagyon van gondom most sem Desire S-szel. Kár, hogy ezt a 4.1-et már biztosan nem kapja meg, lassan váltani kell
-
Matada2.3
veterán
A cikkel ellentétben szerintem nagyon sokat változott az android a JB-vel.
Mint Motorola tulajdonos nem is merek a jövőre gondolni.
-
hallerlaller
addikt
Azt értem, csak azt írtad nincs új ui, ezzel próbáltam vitatkozni, ez az új hybrid ui.
Ahogy írták előttem, a tabletre írt alkalmazások tablet módban jelennek meg, de a telefonos alkalmazások(ugye még mindig kevés a tablet app) sem néznek ki olyan rosszul mint egy 10"-os tableten, ezért lett ez ilyen. Szerk: meg főleg a játékok miatt kerültek középre a gombok, nehogy véletlenül megnyomjuk közben. -
tjb007
nagyúr
válasz
MrPetya19 #20 üzenetére
Nem tudom, hogy mit tweakeltek rajta de ez az új telefonos (amit aztán lehet, hogy új tablet UI -nak neveznek de ettől még nem az) kinézet és nem a tablet. Gondolom mivel új Nexus telefon nem jön mostanában ezért valamin demózni kellett.
(#24) hallerlaller
Ez rendeben is van de ez ettől még nem tablet UI (amire persze a Google ráaggathatja ezt a címet), az még mindig így néz ki: [link]
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm ez a Project Butter igen megtetszett
Remélem amin 4.0.3 van az elfogja vinni ezt is
-
pzstm
titán
A frissítéssel kapcsolatban egyelőre hallgatnak a gyártók, mindössze a HTC, a Samsung és az Asus jelentette be az update csomagok érkezését, a többiek egyelőre nem nyilatkoztak.
Samsung mikor jelentette be hivatalosan? telefonok tekintetében
-
_ixc
csendes tag
DPI-t tekintve a keszulek tvdpi-nek mondja magat (ez a 720p-s tvkhez lett bevezetve, azert ez a neve)
feluletben jelentkeznek tabletes es telefonos megoldasok is; ahogy az kenyelmes volt a merethez.
-
ben11
őstag
Míg iOS platformon a megjelenésért felelős szálak és folyamatok előnyt élveznek a többiekkel szemben, a Google által karban tartott rendszer mindent egyenlő prioritással kezel, függetlenül attól, hogy azok a UI újrarajzolásáért vagy valamilyen számítási feladatért felelősek.
Nem tudom ki hogy van vele, de én simán beáldoznám a háttérben futó alkalmazásokra fenntartott szálakat az UI érdekében. Nem is értem, hogy a google miért így csinálta, amikor a felhasználói élmény miatt(többek között) vált már a legelején az iphone sikeressé.
A kis p500-am is örülne neki.. -
endib
tag
Nekem tetszett és számomra hasznos is volt
-
papa019
senior tag
Nekem nagyon bejön a JB.
Bár én a CM10-et próbáltam csak ki. -
Ace owner
addikt
Télen pedig ha a "let it snow'-t suttogot oda akkor elkezd havazni?
-
sdd2
veterán
Elég apró de kényelmet szolgáló újítások vannak benne. Köszönjük a bemutatót.
-
bagkri01
őstag
Köszönjük a jó leírást. Szombat óta már én is használom a jelly beant a nexus s-emem. Már ezen a telefonon is érezhető, hogy gyorsabb lett a rendszer(ns-en pedig biztos nincs 60 fps), bár vannak benne bug-ok, de remélhetőleg ezt majd orvosolja a google.
-
vjozsef
senior tag
Hehe, nalam szombaton jott le Nexus S-re, meg is lepodtem h ilyen hamar. Annak idejen az ICSre 6 honapot vartam.
-
Mappa
addikt
gyárilag nem tudja a teljes képernyős hívás képet JB sem???
lol vicces rövidítés JB
-
joey04
titán
a Jelly Bean nem változtatja meg alapjaiban az Android rendszerről alkotott képet
hát pedig a project butter miatt szerintem igen nagy változáson esett át az android, ha valóban jól működik a dolog. -
H-ger
tag
jó írás lett, várom a tesztet.
-
törölt tag
várom már, hogy megkapja a Xoom is!
viszont amit nem egészen értek, hogy miért van szükség arra a dokkra ott alul, miért nem lehet úgy megoldani a rendszert, mint mondjuk a tabletes változatban van, vagy esetleg egy ilyen alsó gombsoron végzett gesztussal (például felfelé húzás) előhozni? kicsit olyan ez így, mintha két dokkot tettek ovlna alulra (vezérlőgombok és gyorsindítók)...
-
válasz
hallerlaller #1 üzenetére
Csak Nexus 7-en a chrome az alap.
Táblagépen már a méret sem a régi, a felület nem tölti ki a teljes képernyőt
Csak a 7 inchesekre vonatkozik, mert azok új ui-t kaptak. -
hallerlaller
addikt
Egy apró észrevétel, a Nexus S-en és a Galaxy Nexus-on sem lett alapértelmezett a Chrome, hagyományos böngésző van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest