Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
ForRedGlory #60 üzenetére
"Ezt írtad... Ebből arra lehet következtetni, hogy a widget szerinted rendesen szívja az akksit..."
Tekintve, hogy DHD-n és SGS-en is az éjjeli (8-9 óra) fogyasztást így 11-13%-ról 5-6%-ra tudtam csökkenteni (bekapcsolt GSM és Wifi rádiókkal) eléggé biztos vagyok benne, hogy igazam van. De nyugodtan szajkózd a butaságod, hisz egy widget, ami a háttérben aktívan fut és időközönként frissíti a tartalmát a netről egész biztos nem fogyaszt semmit. Gondolhatod, hogy nem a passzív widgetekre gondoltam, hanem a twitter, facebook, RSS, időjárás, cpu/akku figyelő stb. cuccokra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A zöld robotos operációs rendszer új verziója már kifejezetten táblagépekre készült. Elmélkedünk, elemzünk, spekulálunk.
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest