- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Azért jó lenne ha a közvélemény és a vásárlók már komolyabban beolvasnának a google-nak. Lehet hogy az eddigi android rendszerű készülékeket vásárlók élvezték azt hogy ők voltak/illetve ők a kísérleti nyulak (árcédulán általában ez nem látszódik) és ingyen tesztelők, de én ezt az élvezeti faktort nem szeretném elvégezni. Oké, immár x verzió után már jobb a rendszer így már most is nagy az élvezeti faktor úgymond, de engem még most is irritál, hogy aki venne decemberben egy tabletet, az már januárban elavult, illetve a januári meg még abban az évben...na ne már. Írhatnám hogy majd frissítés meg a gyártó ráhegeszti, de mindenki látja szerintem hogy ez mennyire működik: vagy sehogy vagy nehézkesen. A decemberre bejelentett tableteknél is csak elvétve van szó a frissíthetőségről..kb mint ha elvárnák, hogy akár egy hónap alatt újat vegyen a user. Nagy apple utáló vagyok, de sokkalta korrektebb az amit ők csinálnak, drágább a készülék de legalább nem avul el egy évben háromszor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest