Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gengi

senior tag

válasz Morden24 #40 üzenetére

Hát jó nyílván azért valamit sok teló gyorsúl ,mert ezt a google is nyilatkozta ,hogy érdemesebb a régi készülékekre is újabb verziót rakni. De olyan mértékű javulást nem hinném ,hogy eredményezni.

Persze azért én is könnyen írom ,hogy 1-2 verzió (fortyogok miatta elég sokat és a valóságban én is keveslem) ,de ha éhségsztrájkba kezdek attól még nem lesz jobb. De isten igazából nem is tudnék olyat mondani ,amiben ma biztos vagyok ,hogy 1 év után is normálisan frissül. Lutri szinte minden. HTC már a fél éves készülékéről szűkszavú. A HTC HD 2 ,ami megint nem egy öreg darab szintén a frissítetlenség mezejére lépett. Pusztán kapzsi okokból. Ha i4-em lenne tuti kapnák új OS-t ,de a második OS upgrade már nem vagyok biztos ,hogy nagy öröm lenne. Szar ügy az egész.

Misály# Elvárható és mindenki el is várja. Házon belül vannak foltozások. Ez mindenhol megy (ROM verziók). Nem kell főverziót frissíteni. Extrákat is tolnak bele a gyártók . De a support hiánya vagy épp megléte csakis a gyártót minősíti.

Új hozzászólás Aktív témák