Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Sziasztok! Valakinek van infoja arról, hogy mikor érkezik Magyarországra a hivatalos Update?
Sehol nem találok erre vonatkozó információt! Köszönöm -
janes74
senior tag
Ha tényleg betartja a frissítésekre vonatkozó igéretét az eldzsi,akkor ő lesz az egyes számú koreai.(az én szememben legalábbis)
-
BloodRay
veterán
Jó hír, már csak a porosodási problémára találjanak gyógyírt gyorsan és perfekt lesz minden.
-
andro_et
tag
válasz
vbalazs1234
üzenetére
lesz az még később is. de azért egy két drivert odaadhatnának miknek hogy legyen jó a cm

-
vbalazs1234
tag
Fórumban azt mondják áprilisban jön ,amúgy már van Cyanogan mod 7 rá csak még béta verzióban van.
a wifi sztem nem n-es
-
Az a legjobb, hogy még mindig csak kérdőjel van a mondat végén. Izgalmas az Android tulajok élete: vajon lesz frissítés adott telóra vagy sem?

-
4sal3
aktív tag
inkább a gt540hez kellene 2.2..

-
Overcome85
tag
Azt hiszem nagyon jó úton halad az LG!
Számomra már nyilvánvalóvá vált ,hogy a következő telefonom LG Optimus 2X lesz és van egy olyan érzésem ,hogy nagyon fogom szeretni.
Ha nem maradnak el a frissítések akkor nagyon komoly eladásokat produkálhatnak.Nem kell attól félniük ,hogy nem cserélik az emberek elég gyakran a telefonjukat mivel ,ha van frissítés ha nincs a rohanó fejlődés és marketing hatására ez úgyis bekövetkezik a felhasználók többségénél max pár hónappal később vagy max 1 évvel később viszont elégedettebbek lesznek és márka hűbbek.
Csak így tovább.
Bocs ha sokat írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk mostanság nem követtem annyira a híreket, lehet, azért nem tudok róla.