Új hozzászólás Aktív témák
-
Brennus
csendes tag
Köszi a bíztatást és megnyugtatást.
-
Brennus
csendes tag
Arról már szól pár cikk, hogy milyen előnnyel jár egy gyári 1.6-ról 2.1-re való frissítés, de a veszélyeiről ill. mit bukhatunk és mi a teendő ha valamirét meghiusul a frissítés(legalább is én) nem lelek jó hazai cikket. Így nem is merek belevágni.
Nem tudom mi lesz a sorsa a telónak, mit szól a mobil szolgálatóm ill. a garancia sérül e, visszaállítató e az eredeti 1.6, milyen adatok vesznek el biztosan a backup ellenére is (internet, mms, sms, hangposta... és amikől még csak nem is tudok, hogy hiányozni fog)?
Vagy túl misztifikálom az egészet. Bizonytalan vagyok vagy még se?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest