- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bevallom nem tudom pontosan honnan is kell kiszedni, de valahonnan innen kéne elindulni, ha keresed Majd megkérdezem, ha gondolod, hogy csinálták. Vagy privátban tudok elérhetőséget adni az illetőnek, talán nem sértődik meg
“All nothings are not equal.”
-
DarkByte
addikt
Lehet kicsit csőlátásom van de én utoljára leginkább az audio API -t néztem (mert egy igényeimnek megfelelő audio lejátszó lenne az első amit írnék rá) és az eléggé csúnyán el van maradva kódbeli audio szintetizálás és streaming audio terén.
Egyébként hol találom ezt a natív SDK -t? Komolyan nem tudtam róla, developer fórumokon nézelődtem de nem futottam vele össze.
[ Szerkesztve ]
-
Pedig kinn van már a natív SDK, csak még nem központilag támogatott. Azt hallottam, hogy a BME-n már tudtak vele programot fordítani.
És azért ez fényévekkel jobb, mint a Java ME, de megkockáztatom, hogy az S60-nál is (az Androidot nem ismerem, a Symbian/S60-at viszont kívül-belül).
“All nothings are not equal.”
-
DarkByte
addikt
válasz -XadAnuX+ #13 üzenetére
Én fejlesztői szemmel kezdek kicsit szkeptikus lenni; valahogyan még nem tart ott programozhatóság tekintetében a platform mint vártam volna (főleg java oldalon). Videó lejátszók egyik jó példa, kodeket nem tudsz rá telepíteni mivel azok natívan a rendszer részei, ennek a rétegnek a bővítését viszont nem támogatja a Google, nem lehet rá natív progikat írni a Linux réteghez. A java nem kompatibilis sem a J2ME -vel sem az asztali Java -val a saját Dalwik virtuális gép miatt, így portolni egyes dolgokat elég gáz. A java API pedig inkább közelebb van a J2ME -hez mint egy teljes értékű J2SE -hez, visszaköszönnek az idegesítő hülyeségek amelyeket ott is utáltam. Egyetlen remény hogy folyamatosan fejleszteni fogja a közösség és kinövi a gyerek betegségeit, csak attól tartok ha most veszek egy Android 1.5 -ös vagy 2.0 -ás mobilt a végtelenségig nem tudom majd upgradelni, vagy elvesztem az új funkcionalitások egy részét pl. hardware korlátok miatt.
-
őstag
Nagyon durván jön fel az Android, és gyártók látják benne a lehetőséget rendesen.
-
Magnum_
nagyúr
nem csak az SE... mindenki igéri... HTC-n kivül kapható jelenleg Adnroid? nem.
I humbly and respectfully decline™
-
HardSanyeee
őstag
"a hamarosan bejelentésre kerülő készülék"
Ugye ez május 28-át takar?
-
David75
őstag
1év múlva bemutatnak egy félig kész telefont és még egy év múlva talán ki is adják.Tehát két év múlva várható
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
AS
félisten
Igen mert az ingyenes...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
DarkByte
addikt
válasz PowerBuldog #1 üzenetére
Most az egyszer tehetnének kivételt. Az Android olyan terület egyelőre ahol ha nem is hozzák a maximumot még előrukkolhatnak valami tetszetőssel.
-
S. Szabi
őstag
Egy kicsit fura a cím : Android 2.0 köré épül az első Sony Ericsson
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Gondolom megint bejelentik, aztán rá 1 évre talán már lehet is kapni.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés