Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem nem tetszik szemből.
-
ctvagyok
őstag
Az a hátlap nem néz ki ebből a szögből valami jól.
Nem a legolcsóbb kínai márka az biztos. Pedig szerintem nem egy oppo vagy ilyesmi. -
ghiottone
nagyúr
Nem szép és még az a csúszós kinézetű, "rossz fogást biztosító" jellegű hátlap. - Á, nem kell.
-
haxiboy
veterán
Valami kegyetlenül ronda szegény, pláne az a hátlap.
-
Goose-T
veterán
Tudja az MT6752 a B20-at (800MHz), csak nem mindegyik gyártó kérte azzal (Jiayu S3, Elephone P7000 tudja például). Nem is melegszik különösebben, nekem is ilyenem van (Meizu m1 note). Inkább tényleg csak ott lehet a kutya elásva, hogy lebutították, és így valószínűleg még a teljesítményben hasonló szintű MT6732-nél is olcsóbban tudják adni, szerintem a Mali T720 miatt (sokkal egyszerűbb GPU, mint a T760, biztos olcsóbb a licenszelése).
-
Kékes525
félisten
Nem egy szuper készülék és nem is annyira szép, de azért az ára sem túlságosan sok.
-
Dominó85
addikt
A mai napig ígéretes lenne, ha a 800Mhz-es FDD-LTE-t engedélyezte volna benne a MediaTek. Na meg sokak szerint nagyon melegedős volt. Igen melegszik, de nem jobban mint a korábbi MT6589T-m. És arra se lehetett volna mondani, hogy forrófejű. Valószínűleg az van a háttérben, hogy olcsóbb az MT6753-at legyártani/megvenni, mint a jóval erősebb MT6752-t.
-
Dwayne Hicks
tag
...nyálkás kinézetű hátlap
-
Goose-T
veterán
Úgy látszik, hogy az MT6752 túl erős lett ahhoz, hogy abból legyen az új MT6582, inkább a ratyibb MT6753-ra osztották ezt a szerepet. Kár érte, pedig ígéretesen indult az MT6752 karriere.
-
Dominó85
addikt
Ilyen hardverrel is drága, ronda. 75.000-ért (egyéb ktg-ek nélkül ennyi? akkor meg pláne) egy vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest