Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Félre ne érts én nem haterkedni akarok. Csak olyan fura lépéseket hoznak. Például gsync, nem törekednek az optimalizált játékokra, és a teljes elzárkózás. Ez az én véleményem, általában amikor vásárolok ár/érték arányt nézem. És ezért van most is (sokadik) AMD kártyám.
(#68) nubreed: Örülj neki, hogy nem kell évente VGA-t venned. Én nem vagyok nagy igényű, nincs is fullos VGA-m. De én vígan elvagyok vele. És az Nvidia részéről a Titan, Titan black, Titan Z árazása nem zavar? Az nem "átcimkézés"? Persze nem tudom számodra jelent e valamit. Én távol állok attól a VGA kategóriától. De szerintem az is átcímkézés, és lehúzás.
De tényleg ennyi, ezek a véleményeim. De nem áll szándékomban vitázni, vagy megvédeni őket. Annyira nem fontos számomra ez a téma.
-
.LnB
titán
Ez egy nagyon nagyon jó meglátás. Bevallom őszintén én teljesen magamra ismertem.
Más: Többször szerepel, hogy moba-t támogat az nvidia. Milyen moba-t? Komolyan én egyről sem hallottam (mondjuk én csak dota2-vel játszom). MMO-val kapcsolatban rémlik valami.
Egyetlen pozitív az Nvidiával kapcsolatban az az, hogy némileg támogatják az esportot. Ezen felül számomra teljesen unszimpatikus az egész cég viselkedése.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest