Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dani_kp

addikt

válasz babkukta #31 üzenetére

Igen, én ezzel is játszok :K .
    Mivel nem vagyok "gamer", így nekem bőven elegendő az 5800K-ban található igp ereje.
    De, hogy konkrét példát is mondjak.

Dirt 3: 1680x1050, high beállítások, élsímítást most nem tudom, talán 4x. Akadás, szaggatás nélkül megy. Ha jól emlékszem akkor fraps szerint stabil 40-45 fps van meg.

League of Legends: 1680x1050, szintén high beállítások.
    Itt mondjuk elég nagy az ingadozás, 55-120 fps között, de átlag 80 körül megvan.

+ Mortal Kombat, illetve Fifa 13, DMC 3, szintén 1680x1050 közepes-magas beállítások mellett és szépen futott.

Nyilván egyik se mai játék, de nekem ezek az ígényeim, erre meg bőven elég. 2 éve vettem a jelenlegi konfigomat (alaplap csere garancia miatt volt). 5000 ezer forintomba került a váltás és 1 percig sem bántam meg :N .

Nem tudom mivel foglalkozol, illetve hogy mennyi a jövedelmed, de akiket én ismerek (nagyon sok embert) azok közül egyik sem engedheti meg magának a 100K.s vga-t és a többir hasonlóan drága "gamer" cuccot.
    Egy srác volt akinek 150K. volt a keretje, monitor és perifériák nélkül, de az is csak 2-3 részletbe.
    Ahol én laktam/lakok, békés megyében átlag 90K. fizu, csongrád megyében pedig átlag 140-150K., én nekem nettó 110k. Azok egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Azoknak pedig jó alternatíva egy igp-s rendszer, mert ha mégis játszani akar, akkor azt ugyan kompromisszummal, de megteheti.

Részemről csak ennyi, mivel nagyon off ez a téma.

Új hozzászólás Aktív témák