- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
balint107 #102 üzenetére
Az intel vs amd tdp-t is figyelembe véve a stock intel hűtő köröket ver az amd-s megoldásra, ezt még az amd-s vérpistikék is elismerik, rajtad kívül kb mindenkinek világos. Nyilván nem te vagy a helikopter. Kettőnk közül pedig nem én vagyok aki 1 darab rossz hűtőből következtetést akar levonni az egész termékvonalra. De taníts még kérlek.. Hogy is volt, hogy az i5-öd olyan erős mint a 3th gen i7?
-
Diopapa
addikt
válasz
balint107 #98 üzenetére
Figy, nem írtál 1 játékot sem. Van egy rakat játék, ahol az amd partiban van egy i5-el. De ott van pl a gta4 amiben fényévek választják el egymástól. Egyszerűen ilyet nem lehet kijelenteni, hogy +10 fps az intelnek. Van ahol több, van ahol ennyi sem. Csak ezt mondtam. Az intel hűtő fikázásod után pedig még azt is kétlem, hogy volt valaha inteled.
-
Diopapa
addikt
válasz
balint107 #90 üzenetére
Ez játék megnevezés nélkül meg puffogás a nagyvilágba.
A 4690-ed meg annyira ér fel, hogy passmarkban 7600 pontot csinál a 3770 9600 pontjához képest.
Ahol szükség van sok drawcallra (jellemzően nagy terekkel operáló open world játékok), vagy nagy egyszálas teljesítményre, ott rommá veri az amd-t az intel. Persze DOTA-ban meg TF2-ben lehet hogy tökmindegy.
-
Diopapa
addikt
"Nekem is FX8150 van a gépemben Hyper 212X hűtéssel kicsit meghúzva és mai napig nem nagyon van problémám. Valószínűleg teszteléssel kimérhető hogy 10-20 FPS-el több lenne egy erősebb i5-el vagy i7-el, de alapvetően úgy is a videókártya számít. "
Semmiképp sem szeretnék flame-et indítani mert ez nem az a topik, de ezt így kár akár pro akár kontra kijelenteni, mert nagyon függ az adott játéktól. Van ahol pl szinte semmi különbség, van ahol ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest