- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeadKnife
csendes tag
Én kb. ugyan így voltam, amikor eladósorba került a GTX760-am (Istennek legyen hála megúszta a dolgot). 4570-em van, gondoltam vmire csak jó lesz az IGP. Metro Last Light 1080p-ben minimumon futott tökéletesen játszható szinten. Ugyan volt hogy az fps bekukucskált 20 alá is, de nagyon ritka volt (ez felszínen volt ritka, lent a metróban gyönyörűen futott). Keresgéltem az államat rendesen. Aztán kipróbáltam még pár dolgot, az már nem volt ilyen biztató. L4D 2-t toltam még, az is szépen futkorászott, de a Skyrim pl már 720p-ben tudott csak értékelhető eredményt produkálni. Sajnos amilyen erőt most képviselnek ezek az IGP-k én amondó vagyok, hogy kb csak arra jók, hogy addig legyen vmi, amíg nem szerez az ember értelmes dVGA-t. Aki meg nem tartja magát gémernek azt meg nem érdekli az a vita ami itt folyik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Házimozi haladó szinten
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest