- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Nálam az RTX kártya már nem csinálja ezt: 3 kijelző van a gépen és simán idle órajeleken fut (G/M: 300/100).
A GTX 1070-m is csak 3 kijelzőnél csinálta, bármely 2 esetében még visszament idle-ra, de ha 3-at kötöttem rá, akkor már 3D (emelt) órajeleken ment. Úgyhogy RTX-nél biztosan meg van oldva már ez a probléma. AMD oldalon nem tudom...
-
BReal
addikt
A TPU teszteli ezt talán egyedül a tech oldalak közül. Ezek alapján az RX 5700/XT-nél ez az érték magas, olyan, mint az RX 570-nél, 580-nál. Ami azért furcsa, mert a Vega 56, Vega 64 és Radeon VII kártyák esetén ezzel nincs gond. Azt, hogy ez driverrel/driverből javítható-e, nem tudom.
-
Kansas
addikt
Nem tudom 100%-ra, anno valahol olvastam, hogy az RX580-nak már nincs ilyen gondja, de most újra ráguglizva azt írják, hogy nem is akarják megoldani... nem tudom, mi az igazság - majd jövő hónapban kiderül, ha tudok venni értelmes áron custom hűtéses 5700XT-t.
-
Kansas
addikt
Ezt úgy tudtam, hogy az AMD az RX5xx-es szériára megoldotta - sajnos az én RX480-am még épp így viselkedik, és mivel a VRAM-nak nincs több működési szintje frekvencia szempontjából, megy 2GHz-n az egész, még ha böngészek is csak - erre volt többek közt megoldás a 2400G, ott az egyik monitorom az IGP-re kötve ez megoldódott. Kár, hogy végül nem jött ki 3600G, tuti azt vettem volna...
Viszont te az i5-öddel meg tudod csinálni, hogy a másodlagos monitorod az Intel lassítóra kötöd... ha nem akarod terhelni játékkal, elég lesz(böngészni, filmezni, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest