Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SpongyaBob
veterán
-
MSI.Navi
tag
válasz
t72killer #966 üzenetére
Nem sovány mert a Fury is kiszolgálna ha nem fogyna el 4k felbontáson a 4GB memória, tudod mi a szörnyű ebben, az hogy vannak lefizetett internetes oldalak aki megrendelt teszteket csinálnak és ez igaz mindkét oldalra, amúgy még egyszer engem + 60W fogyasztás nem vág oda mert amikor a Fermin tojást lehetett sütni akkor az Nvidia fanok is leszarták.
-
válasz
t72killer #518 üzenetére
A Tom's Hardware-en is van. A Hexus.net-en meg az Anandtech-en viszont nincs például.
Én csak arra szándékoztam rámutatni, hogy szerintem ezeket az összesítő táblázatokat kicsit többre tartjátok, mint kellene. Ha valaki Battlefield játékokkal játszik főleg, akkor miért érdekli a Civ6 vagy a The Witcher 3 esetében melyik kártya a jobb?
Nyilván az érdekli, hogy a Battlefieldek alatt melyik teljesít jobban. Vagy gondolod, hogy legyint, és vesz egy olyan kártyát, ami BF alatt lassabb, de majd elmondhatja, hogy bezzeg a Civ6 alatt mennyivel jobban teljesít - miközben nem is játszik azzal a játékkal? -
-
válasz
t72killer #360 üzenetére
Ahol a Vega VII-ben van potenciál, az a sávszélesség. Ahol eddig kompromisszumokat kellett kötni, ott helyenként el lehet ereszteni a gyeplőt. Én sem számítok az egyébként szokásos 5-10% relatív gyorsulásra, de valamennyi azért minden bizonnyal lesz - már persze ha foglalkoznak vele egyáltalán.
(#394) andy19770128: ez állati szépen hangzik, de egy konzumer termék tesztjének esetleg nem ártana a jelennel is foglalkozni egy kicsit. Én személy szerint érdekesnek tartom azt a nézetet, amit a túltolt explicit APIs tesztsor mutat, de lássuk, be ez így 70%-ban technológiai recska. Nincs benne pl. az utóbbi 2 év talán legszebb játéka (AC Origins), ami irdatlanul zabálja a GPU-t, hiányzik több jelentős motor, amire népszerű játékok építenek - szóval akkor tulajdonképpen kinek szól a teszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest