- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Értem én, hogy ment a csodavárás a 16GB RAM és 1TB/s miatt, de most hogy kint vannak már a tesztek, így kicsit komolytalanná vált a dolog.
A Radeon VII is annyira, vagy még kevésbé jó 4K-ra mint a 2080 és az 1080Ti, ezt minden egyes teszt kimutatta (még a PH is). Hogy a gyakorlatban mennyire is pontosan: 2080-am van (az egyik leggyorsabb gyári OCs modell) 4K tévére kötve. Újabb játékokban szinte kizárólag QHD-ben használom mert csak úgy van meg a 60 FPS mindenhol. Na, pont ennyire lesz elég a Radeon VII is. Szóval aki 4K-ra veszi ezt ezt a kártyát, az majd szépen szokhatja a 30-40 FPS-t az újabb, rendszerigényesebb címekben, vagy majd szépen lennebb veszi a grafikát, hogy élvezze azt a rengeteg pixelt maximum 1 méterről (távolabbról QHD is bőven elég).
Ahogy már írtam, nem rossz az új Radeon (a "kazánházas" problémát eltekintve), de azért ne essünk túlzásba, és azt gondoljuk, hogy most ez lesz az új 4K király, amikor arra már 2 éve is kevés volt ez a teljesítmény.
-
MSI.Navi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest