- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Az újabbak nem valószínű, hogy olcsóbbak lesznek, esetleg a régieket kaphatod meg addig olcsóbban, amíg el nem fogynak a készletek. De ez persze üzlettől is függ, elképzelhető, hogy ki lehet fogni olcsóbb R9-es példányokat, melyek a régihez képest jobb teljesítményre képesek.
-
Vistaboy
veterán
Ne haragudj, de a te gondolatmeneteddel van egy apró bibi... mégpedig a hazai fizetések.
Ha nekem nem számítana az ár, akkor természetesen már javában beújítanék egy 4K-s monitort R9 290X CrossFireX rendszerrel.
De mivel nem futja rá, így sajna kénytelen vagyok elfelejteni a csúcskártyát és megfizethetőbb alternatíva után nézni. Szóval, nem arról van szó, hogy "minek fejleszteni", hanem inkább arról, hogy "miből"...
No offense...
-
Vistaboy
veterán
Nekem a Sapphire Vapor-X R9 280X 3GB GDDR3 OC tetszik a most bemutatott kártyák közül.
Hátulról is brutálisan néz ki:
Erősen gondolkodom, hogy nem éri meg 200K körüli összeget kiadni egy R9 290X-re, amikor egy ilyet feleannyiért beszerezhetek. Majd elválik a végleges ár függvényében, de egyre inkább 280X lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest