- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
hali,
szerintem valamilyen beállítás kérdése lehet, hogy a kártyád halk módban üzemel és elengedi akár 85 fokig is a hőmérsékletet, vagy inkább hangos lesz, de nem melegíti ennyire fel magát (amúgy teljesítményben nem zavar be szerintem a 75-80 fok).
nem tudom miért nem használod az afterbuner-t, de ha nincs komoly oka, akkor szerintem használd. és ha a házban gondot okoz ez a hőfok, akkor próbáld meg a kártyáról házventikkel lefújni a meleget. az is sokat számíthat az alap esetben. -
csabsz13
aktív tag
ha a procid elég erős ahhoz, hogy "kihajcsa" a 280-at, akkor inkább azt vedd. a 270 elvileg ugye a HD széria átnevezett verziója, míg a 280-ba már kerültek újdonságok. én azt hiszem a 280-at ajánlanám (és a memória a mai és jövő generáció játékaihoz sajnos nagyon kell majd, lásd pl. Skyrim).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest