- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Ahogy olvasgatom itt a hozzákat, nekem az jön le, hogy a legnagyobb probléma ezzel a procival az árazása.
Ha olcsóbban adnák, akkor a teljesítmény és fogyasztás is megbocsájthatóbb lenne. -
waithEard
őstag
válasz
Csabroncka #378 üzenetére
"sajnálom, hogy az AMD most igen "langyosvíz", és nem tudja érdemileg befolyásolni az intel árképzését"
Pont ezért állok értetlenül az előtt, hogy miért örül az inteles vérpistike annak, hogy imádott cége az egekbe emelheti az árakat, és csinálhat egy csomó pofátlan dolgot, mert sajna az AMD nem tud egy versenyképes CPU-t a csúcson bemutatni.
-
waithEard
őstag
Szó szerint idézlek téged, és ha nem jól értelmeztem, hát elnézést kérek.
"Jobb az intel ennyi akinek meg nincs penze rá vesz amd-t nem kell itt hülyeségekkel takarozni"
Lefordítanád akkor a saját mondatodat számunkra, mert lehet, hogy valamit félreértettünk.
(A fanboyozást pedig fejezd be kérlek, mivel nem ismersz, ezért ne vagdalkozz itt össze vissza.) -
waithEard
őstag
Összefoglalom:
Tehát véleményed szerint valójában mindenki intel procit szeretne, de a csóró lúzereknek csak AMD-re futja. De semmi baj, te megérted ezeket a szerencsétleneket, és megbocsájtasz nekik. Jóságos vagy.
Remélem 1-2 embernek lejön mit akartam mondani ezzel...és nem veszik személyük elleni provokaciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged