- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Persze de te is tudod, hogy vannak elfogult (nevezzem elvakult
) emberek, akik csak bizonyos dolgokat hajtanak ész érvek nélkül. Az is biztos, hogy ez szinte örök vita lesz CPU és VGA fronton, egyébként nagyon sajnálom, hogy az AMD most igen "langyosvíz", és nem tudja érdemileg befolyásolni az intel árképzését
-
Csabroncka
addikt
Röviden tömören összefoglalom szerintem mire célzott: ahova teljesítmény kell oda intelt választanak, ahova ár/érték szerint oda pedig amd-t. CPU fronton ezt könnyű eldönteni, VGA szinten pedig véleményem szerint egyforma a geforce és amd, vagyis a teljesítményt mindenhol megfizettetik ha tetszik ha nem...
-
Csabroncka
addikt
válasz
MiklosSaS #178 üzenetére
Most akár mit mondasz, és abszolút nem az elfogultság miatt, de az AMD még mindig nem tud meggyőzni arról, hogy visszatérjek rá.
Igazad van, elhiszem, hogy sz@rrá húzva még akár le is nyomja az Intel processzorait. Valójában nekem a melegből lett elég és az ezzel járó hűtőigényből. Senki ne mondja nekem, hogy ekkora TDP jót tesz a VRM-eknek és az alaplapoknak. Tudom, mivel volt benne tapasztalatom. Most pedig egy középkategóriás játékos géppel vígan elvagyok a CM silencio 550-ben.Persze azóta van ventilátor a Alpenföhn Nordvand-en, de önmagában nem változtat helyzeten. Az biztos, hogy AMD konfignak ez túlon-túl meleg hely lenne.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest