- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Talán inkább arra gondolt, hogy ha valaki túllép az újoncságon, normális esetben addigra tisztába kerül az alapvető játékszabályokkal.
(#319): Hidd el, megvan rólad az első benyomása már pár embernek... Nem feltlétlenül van igazad, de azért jól kiosztod az őstagokat, beszólsz, kiabálsz (nagybetű), stb. Nem túl okos dolog.
Én is néztem már más teszteket, de attól még ezek a fogyasztási számok nem lesznek teljesen helyesek. És nem mindenki néz külföldi teszteket, ha nem ismeri a nyelvet.
Senki sem mondta itt szerintem, hogy annyira rossz lenne ez a teszt. Csak volt 1-2 szépséghiba. Semmitmondó vagy teljesen rossz tesztből akad itthon más oldalakon is, 0 kommenttel...
-
dezz
nagyúr
Lelkes újoncként talán nem kellene hülyének nézni a fél fórumot, nem jó indítás...
Mindenki tudja, hova van szánva, de a WinRAR, mint egyedüli CPU-only alkalmazás, kevés. Főleg ha tudjuk, hogy az egy negatív írányú kivétel. Pl. ha már videokonvertálás van, miért ne lehetne MP3 is?
Azt is tudjuk, hogy nem ATX házba kerül, így talán nem ATX táppal a legcélszerűbb tesztelni, ugyebár. Vagy szerinted igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest