- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
Szerintem meg ebből a postodból az derül ki hogy TE nem értesz hozzá
De persze biztos korábban kezdted nálam ... (93 nyara, 486 DX2 - 50 mhz + cirruc logic + 170MB WD ... sajna a ramra már nem emléxem, talán 1MB? + GUS)
És az elsőkön NEM volt gumitappancs se ... elég sokáig nem.
-
zippofcy
senior tag
Az egész postom arról szól MIÉRT volt szégyen.
A teljesítményéhez ennek semmi köze.
Amúgy is max ár / teljesítményben voltak jobbak az akkori Pentiumoknál.
Az az AMD proci ami teljesítményben is jobb volt, nem csak ha az árat is néztük, az a kövi generáció volt, az Athlon64.
Amiben már volt túlmelegedés elleni védelem, meg le se sarkazódtak érdekes mód."alaplapi hővédelem"
ha rosszul volt rajta a cooler (pl. lesarkazásvédő miatt nem érintkezett) azelőtt szétégett a proci hogy a gép eljutott volna addig hogy képet adjon a monitorra. Gondolom ezért nem is mentette meg az "alaplapi hővédelem".
Mondhattok akármit, ezeket a procikat akkor sem lett volna szabad így piacra dobni az AMDnek
Az intelesek joggal röhögtek rajtuk annoAz AMD procik meg nem akkor kezdtek el terjedni, hanem az 5x86-osokkal. 94 körül, ha jól emléxem.
-
zippofcy
senior tag
Ezek a procik az AMD szégyenei voltak.
Könnyű volt őket lesarkazni (előttük, utánuk egyetlen másik procit se) illetve nem volt bennük hővédelem (előtük, utánuk midnen más prociban volt)
Így aztán választhatott az ember: rárakta a lesarkazásvédő rátétet (ami ha egy kicsit is magasabb volt rögtön kinyírta a procit mert nem érintkezett miatta a coolerrel) vagy megfőzte.
Én egy Duront égettem el túlfesszel (legarizták) meg egy Tbirdöt már eladás előtt (mikor cseréltem rajta a coolert)
Egy fos ez a generáció, jobb is elfelejteni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest