- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Az a helyzet, hogy már nincs kedvem/energiám lefutni mégegyszer/sokadszor ezt a kört.
Azt elismerem, hogy az USB3+SB850-et benéztem, de az, hogy az USB3 vezérlője hova van kapcsolva még nem változtat azon a tényen, hogy a chipkészlet (890GX+SB850) mint egység lassabb.
A Gigával kapcsolatban akkor károgtál először amikor nem volt végleges BIOS az X6-hoz, előtte nem volt vele bajod."3. Az a szerencsétlen DeLock USB 3.0 kártya belekerült volna az Asus M4A89GTD Pro/USB3 lapba is a korrekt összehasonlítás kedvéért."
Ehhez még annyit, hogy kipróbáltam, de csak a szekv. teszteket néztem meg: ugyanannyit mértem, mint az alaplapival.
-
fLeSs
nagyúr
Más teszteket megnézve kb. ugyanez a végeredmény, szal nem nálunk van a hiba, csak ugye ezt te nehezen emészted meg.
"A vicc már eleve ott kezdődik hogy az USB 3.0 tesztnél mindkét platformon ugyanaz a külső NEC chip vezérelt és mégis kijött a különbség. Talán nem ártott volna beledobni a diszkrét USB 3.0-ás kártyát az ASUS lapba is és megnézni hogy úgy mi a helyzet. Kis fantázia és némi plusz idő kérdése lett volna csak az egész..."
Miért, kötelezően ugyanolyan gyorsnak kéne lennie a két délihídnak?
Ha Asust használunk, akkor az a baj. Ha Gigát használunk, akkor az a baj. Ha MSI-t, akkor meg az a baj. Most komolyan, Oliverda, kezdesz komolytalan lenni. Mindig az az alaplap a hibás vmiért/AMD platform gyengeségeiért amit éppen tesztelünk. Még sosem emeltél szót azellen, hogy az LGA775/LGA1366-os procikat Asusban tesztelem. Az AMD+Asust lecseréltük Gigára mert magas volt a fogyasztás, most pár hónappal később meg már a Gigabyte-ot gagyiztad le. Az MSI-vel is mindig van valami baj, kivéve persze azzal az egyetlen alaplappal ami tökéletes és történetesen a te gépedben van. Az összes többi sz@r."Nem igazán. Semmi köze a két chipnek egymáshoz."
A PCH ugyanazt tudja déli híd szintjén, mint az ICH10. Ezen felül vannak benne plusz funkciók, de a SATA/USB/Ethernet/PCIe vezérlés megegyezik.
"Az SB850-nek mi köze van az USB 3.0 vezérléséhez??"
Ezt komolyan kérded? Az USB-vezérlő a déli hídra van rákapcsolva.
-
fLeSs
nagyúr
BIOS-ból a legújabbat használtam, a 1456-os, újabb mint amit az anand.
AHCI driverből azt használtam amit az anand mint látható a cikkben a képeken is a TRIM-es megjegyzés mellett (1.2.0.164), de próbáltam egy újabbat is, amit miután felraktam többé nem indult el a windows...1ébként ez az 1.2.0.164 nem is az AMD oldaláról van hanem az alaplap CD-jéről.
az AMD oldaláról letölthető AHCI driver ami a Catalystokkal jelenik meg nem csinál semmit, felinstalláltam és a 2008-as Windows driver hajtotta tovább az AHCI-t (asszem AMD AHCI 1.0 driver vagy valami hasonló szerepelt az eszközkezelőben).btw a tech-report tesztje szerint a Gigabyte deszkája még lassabb volt, mint az Asus AHCI-kezelésben szóval ez eléggé összecsapottnak tűnik nem csak az AMD de a gyártók részéről is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest