Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Macrodroid
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Üdv,
nem tudom jár-e itt még valaki, de azért megkérdezem, hátha tud valaki segíteni:
a Stratos-om sajnos nagyon hamar lemerül, kb 4-5 óra alatt. Eddig semmi baja nem volt, egy hétig bírta (nem szinkronizáltam a telefonnal). Az óraátállítás után szinkronizáltam hogy az új időt mutassa, és kb. azóta merül így. Nem tudom van-e valami köze hozzá , mindenesetre furcsa. Hard resetet csináltam, sajnos nem segített. AMúgy minden jól működik, a töltés is okés, csak brutális módon merül.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- Apple Watch Series 10 46MM 2027.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest