- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem meg egyre többet számít a fogyasztás.
Az ütvefúró sem mindegy, hogy honnan, milyen messziről, milyen hangerővel szól, ugyanazon a falon fúr a tag, amihez a te lakásod is csatlakozik, vagy két lépcsőházzal odébb, 50m-el arrébb egy másik utcában. Nyilván a rezgésekkel nem tud sok mindent kezdeni, de meglepő eredmények vannak ezen a téren nem is olyan nagy teljesítményhez komoly tudás társul. Az sem mindegy, hogy egy darab hangsugárzóval akarsz valamit megoldani, vagy van egy térben elhelyezett rendszered, aminek eleve nem kell akkora teljesítményűnek lennie. Elég megnézni az otthoni 5.1-7.1-es rendszereket, amik PC-hez készültek, nem profi házimozihoz. Teljesítményre nem nagyok, mégis tudnak térbeli hangzásban olyat, amit én speciel eddig nem mindegyikből néztem ki. ezen az úton elindulva lehetnének komoly rendszerek és remélem, lesznek is.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- SONY LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest