- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem meg egyre többet számít a fogyasztás.
Az ütvefúró sem mindegy, hogy honnan, milyen messziről, milyen hangerővel szól, ugyanazon a falon fúr a tag, amihez a te lakásod is csatlakozik, vagy két lépcsőházzal odébb, 50m-el arrébb egy másik utcában. Nyilván a rezgésekkel nem tud sok mindent kezdeni, de meglepő eredmények vannak ezen a téren nem is olyan nagy teljesítményhez komoly tudás társul. Az sem mindegy, hogy egy darab hangsugárzóval akarsz valamit megoldani, vagy van egy térben elhelyezett rendszered, aminek eleve nem kell akkora teljesítményűnek lennie. Elég megnézni az otthoni 5.1-7.1-es rendszereket, amik PC-hez készültek, nem profi házimozihoz. Teljesítményre nem nagyok, mégis tudnak térbeli hangzásban olyat, amit én speciel eddig nem mindegyikből néztem ki. ezen az úton elindulva lehetnének komoly rendszerek és remélem, lesznek is.
.
-
Geller72
veterán
Az ipari füldugókból is van nagyon finom verzió, nem egyszer hagytam benne véletlenül meló után. És nem én vagyok vele az egyedüli, aki bent felejti.
. Észre sem veszed, hogy benne van, nem nyomja, nem kemény, viszont extrém módon szűri a káros hangokat. Plusz pont, hogy a beszédhangokat tök jól lehet érteni, azaz simán baromi hatalmas káosz van körülöttünk, mi mégis tök halkan tudunk egymással beszélni. Magyarországon én még nem tudtam csináltatni magamnak ezt a fajtát. Simát csinálnak, de membránost, állíthatót nem. Ezt gyakorlatilag mintavételezés után a füledre, a vájatokra gyártják, olyan, mintha kiöntenék. A membrán áteresztőképessége állítható. Ezt 100 euro körül csinálják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest