- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Nekem az LG Optimus 7-emen ugyebár fém hátlap van, és az az egyedüli része a telefonnak, ami hibátlan. A többi műanyag részen mindenhol már van ütődés vagy karc (Természetesen a leejtések nem direkt történtek (kicsúszás, beleakadás valamibe, stb)). Persze téged is megértelek, a te eseted is simán előfordulhat, de nálam nagyon jól bírja, jók a tapasztalataim. Viszont kipróbáltam a 920-ast, és az a műanyag ház is legalább olyan minőségérzetet kelt számomra, mint a fém. Én inkább a kijelzőt védő üveggel nem vagyok egyáltalán megelégedve. Simán bereped. Gorilla Glass ellenére is...
-
MCGaiwer
addikt
van egy közel 4, vagy lehet már 5 éves nokia 6300-m, csokibarna színű. Ennek a modelnek a hátlapja aluminium. 5 év alatt azért kapott már párat, tokban sosem volt, nem is vigyáztam rá különösebben.
Ennek ellenére ugyan látszik rajta a kor, de a Te N8adhoz képest még egy újszülött benyomását kelti, pedig 3x annyit volt használva. Ezzel csak azt akartam mondani, átlagos odafigyeléssel, -amit normális ember minden értékes vagy kevésbé értékes tulajdonának megad- az aluminium is bőven bírja addig, amíg a telefon élettartama le nem jár. (ha nem lennék lusta, akár képet is töltenék fel róla) -
=Mentor=
őstag
Aki nem képes vigyázni a mobiljára annak lehet akár gyémántbevonatú is azt is elkoptatja... Az emberek többsége nem fogja fel, hogy egy okostelefon kényes jószág, nem lehet összevissza dobálni, zsebre vágva koptatni, fizikai behatásoknak kitenni. stb stb Alap dolog, hogy megfelelő tokkal kell ellátni.
A Lumia 920 súlyproblémája egy műbalhé, a Galaxy Note/Note2 se könnyű, mégse sírják tele a netet emiatt...
Az alumínium 920 utód egy kicsit korai még szerintem, a másik kettő jövevény meg annak fényébe érdekes, hogy a Lumia 620 pl még nem is kapható...
-
törölt tag
-
törölt tag
Melyik rendszeren tudod nagyítani a beviteli felületet?
miért baj, hogy a telefonnak nem kell megküzdenie a videóid kopnvertálásával, etleges streameléskor, átmásoláskor?Ha nem izgat más mit vár el töled, akkor gondolom felesleges leírnom, elvárnám a minimális godolkodást is, észosztás elött töled!
-
Cyberpunk
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest