- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyCheese
tag
Megint egy cikk, tele hasonlatokkal.. Fárasztóbb, mint amilyen ennek a cuccnak a használata lehet..
-
zolya1973
aktív tag
Én úgy tudom,hogy ez román fejlesztés bár lehet kínában gyártják.
-
slimshady
senior tag
Ezt tuti kár is gyártani. Egyébként szívesen látnák már egy jó felsőkategóriás strapatelefont, mondjuk egy S7 vagy inkább majd egy S8 Active-ot a nemzetközi piacon.
-
Mr.Silkó
veterán
Instant kuka. Nem tudom, ki vesz ettől a cégtől önszántából telefont.
-
bitblueduck
senior tag
optimalizálás sem maradéktalan
Valaki kitudná fejteni ez mit takar? A gyártó általi UI módosítások döcögősek, vagy mi? Ha van esetleg cikk "jó optimalizálás"-ról azt is szívesen veszem. Nekem ez olyan megfoghatalan. Feltételezem azt jelentené, hogy adott hardveren más rendszere jobban fut. Ha van ilyen példa/összehasonlítás lehet hasznos lenne az is. -
Mercel
senior tag
Ez megint "annyira kínai"..
És átgondolatlan az egész. Az ilyen cuccokat tipikusan "benézés" alapján veszik meg, aztán anyáznak.Azért a Japánok annak idején kicsit más szisztémával próbálták meghódítani a világot. Ők a kiindulási alapokhoz másoltak, hogy aztán rendre jobbat tegyenek le az asztalra a későbbiekben - a Kínaiak meg gyártják ész nélkül a (néhány kivételtől eltekintve) selejtet.
-
dementor
senior tag
Kár ezért a készülékért meg a márkáért is. Vagyis nem.
-
Ledfold
tag
Érthetetlen, hogy ilyen fényerejű kijelzőt tesznek egy strapatelefonba (vagy egyáltalán már bármibe). Lényeg lenne, hogy napfényben is lehessen használni.
-
hemaka
nagyúr
Erre még az időt is kár volt pazarolni.
Már telenor netet használtok, leváltottátok a jó öreg westelt? -
nyisziati
veterán
Ennyiért ez siralmas. Akkor inkább egy olcsó kínai teló + edzett üveg + shield.
A fröccsenő vizet meg a strapát az is bírja. Kb. féláron. És még hardveresen is jobb. -
Hallosz
senior tag
Kell ezt erőltetni?
-
-
batai15
félisten
mi van mostanság a kinai gyártókkal? ennyire lusták hogy ha van hardveres gomb, ki vegyék a szoftverest?
-
-
Csapoati
nagyúr
Két kis hibát találtam: a kijelzőadatos táblázatnál az Allview oszlopában a Evolveo StrongPhone G4 neve szerepel, illetve a chipset 6735M, nem 6736.
Amúgy a hardver szerintem a felbontáshoz pont elég, a probléma az árral van. A kamera meg tök jó. Na jó, csak vicceltem, igazából borzalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Allview strapatelefonja lényegében a gyenge hardveren esik orra, egyébként korrekt, a rendszer viszont lassú, és ismét a kijelzőn spóroltak egy kültérre szánt eszközben.
- OLED TV topic
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest