Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Elöbb tán a FHD-t kellene érdemileg korszerű grafikával elérni és nem a 4k-t erószakolni egy még rendes fhd-re is képtelen hardverrel....
Kézbe pedig fhd oled. Az legalább érdemi előrelépés lenne a mostani olcsó szar kijelzőhöz képest, bár lesz az ára vagy 150-180k a nintendo-t ismerve... Vajon mennyiért adnának egy hardvert ami legalább a prevgen szintet (ps4, x one) hozná..Félmillió?!
De legalább a játékaik jók.
-
válasz
thecalver96
üzenetére
Szerintem a nintendo nem fog beállni a félgenerációs váltásos dologba
Pedig eddig ezt csinálták: DS - DSi, 3DS - New 3DS. Nem nagyno látom, hogy miért pont a Switchnél ne tennék meg.
-
drotsztyuart
tag
Állítólag jön az új Switch konzolverzió
Es robbano motoros lesz es mechanikus ?
Nem?
Akkor nem jon csak papiron.
-
Tigerclaw
nagyúr
A fogyasztas miatt azert jo lenne 5-7 nm-en keszult SoC, foleg hogy ezek szerint ez is inkabb csak egy half gen upgrade lenne.
-
Busterftw
nagyúr
Utod az van, tobb is.
Van Tegra X2, de az inkabb csak egy X1 Pascalon.
Ott a Xavier, van belole ugyanugy 15W-os konfiguracio, de mehet 30W-ig (dock mode pl)
12nm FinFET miatt jo valasztas lenne, mert talan az nincs mar tulzsufolva.Az Orin a legujabb, de az inkabb autokba lett tervezve, bar ebbol is keszulhet custom, csillagaszati osszegert.
-
pachito
őstag
Jöhet, kíváncsian várom
-
Felesbandi
senior tag
Sajnos azt hallottam, hogy az uj kijelzo tovabbra is 720p-s lesz. Nagyon remeltem, hogy egy 1080p legalabb osszejon.
-
Tudnak SOC-ban előre lépni, a legelső Tegrat tették a mostaniba, pedig akkor is már volt 2 új verzió . igazából 3 x olyan gyors verzió is elképzelhető, csak kérdés a fogyasztás és az üzemidő. Valószínűleg a dinamikus skálázást fogják majd tolni. Én nagyon várom . FHD jó lenne, de valószínűleg az üzemidő miatt nem fogják bevállalni.4 órát vártak el átlagban az előzőnél is és nem ment minden játék alatt neki eleinte.
-
thecalver96
csendes tag
Ezt a cikket automatán 2 hetente is kidobhatjátok, mert mindig jön egy pletyka mindenki felugrik a vonatra aztán semmi.
Szerintem a nintendo nem fog beállni a félgenerációs váltásos dologba, a teljes genváltás meg még szerintem korai tőlük főleg, hogy így pörög a switch. -
Tigerclaw
nagyúr
Ha azt nezem, hogy merre ment az iparag es mekkora kava van a jelenlegi switchen a 7 inch logikus lepes, talan meg egy kicsit lehetne is nagyobb, illetve en nem bannam ha FHD-s lenne. A nagy hardver/gpu igenyu jatekok felskalazodnanak, a tobbi meg futhatna nativan FHD.
Ezek ezert lennenek megfontolando lepesek, mert sok jatek nem jatszhato idealisan dokkolatlanul UI problemak miatt. Egyszeruen tul kicsi es alacsony felbontasu a kijelzo ezekhez.
Azt nem tudom, hogy a soc-ban tudnak-e elorebb lepni, de nagyon jo lenne, ha vegre teljesen uj kerulne bele, nem csak kisebb csikszelessegen keszult. Nem tudom milyen nehez lenne atallniuk mondjuk qualcomm chipekre, ha az Nvidia ilyen lassu utemben fejleszti az utodot... ha fejleszti egyaltalan.
-
GodGamer5
addikt
Állítólag DLSS-el oldják meg a magasabb felbontásokat. Érdekes lesz, kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest