- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
imibogyo #185 üzenetére
Nem volt abban semmi félinformáció, pláne nem elrettentés. Windowsról ugyanazt el lehet mondani. Ha nem lehet megoldani valamit pl. registry vagy parancssor nélkül, akkor rendszerint komoly gond van a rendszerrel, vagy olyasmit akarsz csinálni, amit Átlag Aladár soha sem fog.
Aki annyira laikus, hogy ilyen általánosságokat sem ért meg, az nem csak Linux, de Windows telepítőt se vegyen a kezébe, mert rossz vége lesz a történetnek. -
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azért ez sem ilyen fekete-fehér. Amíg az adott program megtalálható a disztribúció repository-jában, addig kétségtelenül igaz amit mondasz. Ha legalább külső ppa van a disztribúció adott verziójához, még akkor is úgy-ahogy megállja a helyét. De amint valami speciális igényed van (a legfrissebb verzióra vagy cél-software-re van szükséged), rögtön sokkal több bajod van Linuxon, mint egy next-next-finish-öjömbódottá telepítéssel Windows-on.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Namelesske #85 üzenetére
Ilyet én személy szerint utoljára 6-7 éve láttam (és akkor sem volt elég egy sima update), de anekdotázni Windowsról is tudnék, szóval szerintem ez nem releváns.
Szerk.: Két éve Linux Mint az elsődleges OS nálam, ami gyakorlatilag egy Ubuntu, szóval ez az összeomlás érdekelne, mert lemaradtam róla.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Tapasztalatból mondom, hogy nem az.
Aki csak használja, annak is stabilabb az Ubuntu, aki ért hozzá, annak is. Azoknak van több stabilitási gondja Ubuntuval, akik belekontárkodnak mindenbe, miközben legfeljebb elképzelésük van arról hogy mit csinálnak. Ilyen feltételek mellett a Windows valóban jobban bírja, de stabilnak akkor azt sem mondanám.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az átlag Linux azért nem megboríthatatlan, de lényegesen jobban bírja a gyűrődést, mint az átlag Windows. Mondom ezt úgy, hogy én azért szoktam ekézni a Linuxot is meg a mögötte hőbörgő közösséget is, mert nekik is volna mit rendbe tenni bőven.
#80 F34R: Ez pl. egy komoly probléma a Linux platformon, mindenki tákolni akar magának egy teljesen újat vagy legalább forkolni egyet a saját szája íze szerint. Ezek után különösen szórakoztató olyan véleményeket olvasni, hogy a M$ nem felel meg a saját szabványainak, miközben Linuxon szabványok sincsenek, ill. mindenki tákol magának egyet abból is.
-
VaniliásRönk
nagyúr
"Elég régóta használok MS Office-t: nem emlékszem stabilitásbeli gondokra."
Ez a nap vicce volt!
Én meg másra sem emlékszem, komolyabb beillesztéseknél pl. rendszeresen pusztul meg, de nem csak a MS Office, a LibreOffice is, és ez csak egy példa a sok közül.
#63 kekegsm: És még az egeret is rosszul tartottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest