- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nekem is van 7 éves D620-am naygon szeretem azt a gépt, sztem azok a Dellek, nagyon el voltak találva, kár, hogy a Dell 2008-ban el kezdett spórolni, mint a hülye. A Vostrok viszon kivétel nélkül 2 év alatt feldobták a talpukat. Soha többet Vostro-t.
(#91) hemaka
Na igen HP-ből ProBook 6xxx/6xx felett érdemes csak foglalkozni, ahhoz lesz alkatrész, Az én is merősom is járt úgy Pavilion-al, hogy 3* vitte vissza a szervizbe, de nem foglalkoztak vele. Szóval Igen a Pavilionokkal vigyázni kell, de még a ProBook 4-es szériával is.
-
hallador
addikt
Szerintem a ProBook 6000 jobb, a Lati jobban fel van extrázva, de ennyi. Minőségük vacak pláne a 15"-os verziók hulladékok, a 14"-os Lati 5000-k még elmennek. Neked minőség ahogy egy gép 1,5 évesen lötyög zörök mindent csinál, csak nem stabil, akkor rendben. A Latitude 5000 meg a Vostro 3000 között (Ami mostmár Latitude 3000) annyi különbség, hogy a Latitude 5000 nem megy szarrá 2 év alatt ha használod. Röviden.
Arról nem beszélve, hogy a Leti 5000 szerelhetősége erősen vetekszik, egy Acer Aspire-vel.Na közben amit írtam neked egy másik topikban a 150 ProBook 6470/6570-e beüzemeltük, 4 volt problémás, 1-t kellett azonnal visszaküldeni.
Ennyit a ProBook mennyire szar dologról.
De ugye azért azzal tisztában vagy, hogy a Portege-ből nem egy fajta van az R930 ugy vág oda a Latitude 6330-nak, hogy a Latitude nem tudja merre szaladjon. Van olyan Portege is ami valóban lassú és melegszik, de még mindig jobb mint a Dell Vostro 3360 ami mlg egy rakás..... is.
Meg van még a Tecra R940/950 is ami meg a Dell Latitude 5000 szarrá csapkodja, sehol nincs a Dell a Tecra-hoz, pedig egy kategória. A Toshiba most kezdett Igazán a Lati 6000, T, Elitebook szintjén mozogni, az új A, Z, W tecrakkal, de majd kiderül mit tudnak.A fényévekről meg annyit, hogy a Dell még tartja magát a Latitude 6000-es családdal a többi meg csak ugatja a valódi üzleti kategóriát! Egyetlen dolog amiben tud annyit, mint a nagyaok a Support, de az is csak Magyarországon.
A ProBook 6000 legalább pontosan felszerelhető azokkal az extrákkal mint egy EliteBook, kivétel a bill világítás, meg a fémház, Ezen felül amit bele tudsz dugni egy EliteBookba azt a ProBook 6000-be is a Lati 5000-be még a hivatalos Caddy-t úgy kell beszerezni, hogy vagy van vagy nincs... Fényévek
A Mai HP is vacakok, de a dell már 5 éve elkezdett spórolni a Latitude 5000-el, meg a Vostro 3000-el a HP csak tavaly, nagy különbség!
-
hallador
addikt
Figyelj a TOSHIBA max 5 évre vállal garit, újabban ez lecsokkent 4 évre a TOSHIBÁ-nak vannak durva Tecra, meg Portege gépei amik odacsapnak simán bármelyik Dell-nek, Vagy HP-nak csak Magyarországon nem annyira elterjedtek.
A Dell Lati 5000 tényleg nem egy nagy true business, de a supportja Magyarországon nagyon jó, nekem sem kellene, soha nem adnám oda a HP-met egy Lati 5000-erért. De a Support jó.
-
hallador
addikt
Igen hát itt nem adták vissza pénzt, de jobban tudod Aceres vagy, kár, hogy a központ, meg a BRNO-i szerviz nem egy szelet fújnak igaz? Mert milyen szépen el lehetne magyarázni milyen jó is az Acer nem létező supportja igaz
"elnézést kérünk, de nem tudjuk javitani a készüléket, ezért visszaadjuk a pénzedet".
Na a magyar nagyker cserélni is alig akarta hiába vettek rá platinum garit. Nem hogy pénzt visszaadni, miután 5-ödszörre jutott el a BRNO-i szerviz, hogy nincs hozzá alaplap, mert 6 héten keresztül kellett visszaküldeni a gépet BRNO-ba, ezt lehet, hogy a magyar Acer Központ így próbálja elhinteni, de a valóságban pontosan úgy működik, mint az EC-CO belenyúlhatsz a gépbe, ha belenyúlsz nincs gari, persze az Acer MO szerint bele lehet nyúlni, csak ez sehol nincs leírva tehát nem! Na erről ennyit....
Ha nem én tapasztalom, akkor nekem is fröcsögés lenne, de mivel a barátom saját bőrén tapasztalta, nem az, Acer meg a support, mint Makó Jerúzsálemtől, hol volt hol nem volt.
Ettől függetlenül az Acet TM P6xx -k jó gépek.
(#79) Peak
Régen tudjuk, hogy az Acer spórol a vásárlókon, ha nem spórolna, akkor lenne magyar szerviz, meg magyar fórum is, de nincs, a HP,DELL, FUJITSU,TOSHIBA,LENOVO pontosan akár 5 éves géphez is képes alkatrészt biztosítani senkit nem érdekel hogyan, de vannak márkák, akiknek ez nem érdeke, mert a support fogalma a vegyél másikat jelenti. Ez USA-ban elmegy, mert a Muki minimálbéres fizetésének a nagyedéből/feléből is vesz egy Acer notebookot, de Európában ez nem edd meg.
-
hallador
addikt
Ide nyugodtan hozzá lehet venni a Dell Latitude E5000, és a HP ProBook 6-os sorozatot, is de még a Toshiba Tecra gépeket is mindegyikhez meg tudod venni pontosan ugyanazt ami egy Enterprise business gépbe, a ProBook 6 is képes Caddy-t, SmartCard-ot, TPM-et fogadni fel szerelketőek vPro-s processzorokkal,, nagy felbontású nem IPS panelekkel. Dokkolóval, valamint, gyakorlatilag a support is megegyezik a nagyobb testvérekkel.
Az egyetlen különdbég a ház merevség, és az extrák, amit egy EB gép tartalmaz.
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
Azért azt is elmesélhetnéd hogy a F@szb@ vállal a HP a ProBook 6460B-mre 5 év garanciát, ha nem szállít alkatrészt na mesélj!!!!!
Acerre szavazok, én jártam már úgy a BRNO-i szervizzel, hogy 2 éves gépre azt mondták, hogy no alkatrész, vásárold le.
(#2) Def26:
Aki paviliont vesz meg is érdemli, másrészt, meg a HP-re lehet 5 év garit venni, akkor azt hogyan csinálja a HP? Csak kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged