Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SShadow

aktív tag

válasz emvy #55 üzenetére

Sajnos igen ez a helyzet nekik egyszerűbb az user meg csak kínlódik vele ha valami tönkremegy:(((

• SShadow

aktív tag

válasz vicze #50 üzenetére

Igazából az a durva hogy az Apple-nél többszázezres gépekről beszélünk, oké hogy cserélik meg mindene de akkor is.
    Szerintem ennek pont fordítva kellene működnie a rossz minőségű cuccokat kellene így gariba javítani, hogy kuka és kapsz egy újat, azért mert egy olcsó gépnek az előállítása elméletileg közelít a nullához.
    Ergó ezeknek tökmindegy mi lesz vele a cég már úgyis keresett rajtad( lásd a kínai mobilok)

Az Apple egy presztizsmárka (már akinek) tehát ennek azt kellene sugallnia hogy qurva jó megbízható, stb
    ÉS HOGY HIBA ESETÉN KÖNNYEN ÉS GYORSAN JAVÍTHATÓ.
    A környezettudatosság meg smafu mi???

OFF:
    Vegyünk egy példát a hőn szeretett autós dolgaimból:
    Ott a jól elcsépelt W124 a maga korában csúcs volt (pedig VW-es vagyok inkább!!)
    Olyan teszteket láttam hogy leesett az állam.
    És mindennek ellenére nem volt az az űrtechnika, nem volt direkt befecskendezéses dízel (A FIAT CROMA már azzal jött a 80as években) nem volt változó szelepvezérlés, vagy 4kerék kormányzás mint a Hondába. Semmi és ezzel érték el hogy nem is nagyon dőlt szét egyik sem.
    Nem akartak ufót csinálni csak egyszerűen egy jó autót.
    ON

Itt is erre kéne törekedni nem kell beépített aksi olyan áron hogy ne lehessen szerelni tőle a gépet (a la MAC) lehet vastagabb is emiatt, nem kell fényesfekete (amit végre már kezdenek megérteni) hogy DESIGNESEBB legyen.Sokaknak kell a DVD mert azzal dolgoznak és nem érdekli őket hogy spórolnak pár grammot.Ja a szerelőnyílásról nem is beszélve ami nagyban megkönnyíti hogy kitakarítsd a géped!!!!

.

Új hozzászólás Aktív témák