Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Figyelj a TOSHIBA max 5 évre vállal garit, újabban ez lecsokkent 4 évre a TOSHIBÁ-nak vannak durva Tecra, meg Portege gépei amik odacsapnak simán bármelyik Dell-nek, Vagy HP-nak csak Magyarországon nem annyira elterjedtek.
A Dell Lati 5000 tényleg nem egy nagy true business, de a supportja Magyarországon nagyon jó, nekem sem kellene, soha nem adnám oda a HP-met egy Lati 5000-erért. De a Support jó.
-
eclipse92
tag
Hát én csak annyit tudok róla hogy üzleti masina
de én szeretem, nagyon megbízható
Ezért is örülök, hogy még kapható hozzá alkatrész , mert még nem volt benne cserélve kijelző átvezető, és kezd meghalni.Tim82: hát igen, de csak lehet kapni itt MO-n is csere alkatrészt ha szükség lesz rá, ha nem, akkor kénytelen leszek egy 10est rákölteni.. de annyit szerintem megér egy ilyen gépre. utána pár évig megint nincs vele gond.
-
SShadow
aktív tag
Igazából az a durva hogy az Apple-nél többszázezres gépekről beszélünk, oké hogy cserélik meg mindene de akkor is.
Szerintem ennek pont fordítva kellene működnie a rossz minőségű cuccokat kellene így gariba javítani, hogy kuka és kapsz egy újat, azért mert egy olcsó gépnek az előállítása elméletileg közelít a nullához.
Ergó ezeknek tökmindegy mi lesz vele a cég már úgyis keresett rajtad( lásd a kínai mobilok)Az Apple egy presztizsmárka (már akinek) tehát ennek azt kellene sugallnia hogy qurva jó megbízható, stb
ÉS HOGY HIBA ESETÉN KÖNNYEN ÉS GYORSAN JAVÍTHATÓ.
A környezettudatosság meg smafu mi???OFF:
Vegyünk egy példát a hőn szeretett autós dolgaimból:
Ott a jól elcsépelt W124 a maga korában csúcs volt (pedig VW-es vagyok inkább!!)
Olyan teszteket láttam hogy leesett az állam.
És mindennek ellenére nem volt az az űrtechnika, nem volt direkt befecskendezéses dízel (A FIAT CROMA már azzal jött a 80as években) nem volt változó szelepvezérlés, vagy 4kerék kormányzás mint a Hondába. Semmi és ezzel érték el hogy nem is nagyon dőlt szét egyik sem.
Nem akartak ufót csinálni csak egyszerűen egy jó autót.
ONItt is erre kéne törekedni nem kell beépített aksi olyan áron hogy ne lehessen szerelni tőle a gépet (a la MAC) lehet vastagabb is emiatt, nem kell fényesfekete (amit végre már kezdenek megérteni) hogy DESIGNESEBB legyen.Sokaknak kell a DVD mert azzal dolgoznak és nem érdekli őket hogy spórolnak pár grammot.Ja a szerelőnyílásról nem is beszélve ami nagyban megkönnyíti hogy kitakarítsd a géped!!!!
.
-
nuke7
veterán
mondjuk mindegyik termékük full újrahasznosítható az alu miatt - ezért kapnak nagyon jó környezetvédelmi besorolást.
de értem, hogy mit mondasz, kicsit elbeszéltünk egymás mellett - én inkább a cikkírónak címeztem a hsz-t...
(őt szerintem nem a környezetszennyés aggasztja...)
-
nuke7
veterán
1) apple care nélkül magánszemély az eu-ban 2év garit kap.
2) garin kívül akksi lehet - ami 30-50k vagy kijelző ami szint 50k körül van.
ez hol egyenlő egy 400k-s géppel..?
(mert ha valami más - nem fizikai baja - lesz, általában visszahívással cserélik)3) "A kidobás és új gépet kapsz között mi is a különbség? "
az, hogy nem kell venned új gépet, hanem kapsz. Azért ez magyar alapfok szerintem. -
Steve1207
veterán
Pontosan (mint üzleti noti a HP-t magam részéről nem is sorolom ide). Ahogy az előző hozzászólók többsége, a leírtakból én is egyből HP-t mondtam volna, de olyan nincs, hogy ne legyen meg az 5 év support alkatrészileg. Az nem üzleti kategória akkor.
Nem bántam volna, ha említve lett volna a gyártó, típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest